Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátommal egymásnak vertük és tetszett. Bisex lettem?
de mi az, h sok mindent kipróbálnak?? jézus a mennyekben. mintha ilyen tök természetes dolog lenne kiverni a barátod retkes faszát.
érdekes nekem a gondolattól is hányom kell, és nem hiszem a h egyik barátom is bele menne.
nálunk legjobb barátom ott aludt.Először kivertük. Oké,megbeszéltük h ez nagyon gáz,és hogy nem vagyunk buz.ik.és hogy felejtsük el..
Pár óra múlva leszoptuk egymást,majd beindultunk és lefeküdtünk..
mikor végeztünk,totál kiakadtunk,röhögtünk egyet hogy most ennek itt van vége. Másnap felkeltünk,wowoztunk egy kicsit,és azóta eltelt két év és még mindig legjobb barátok vagyunk,még jobbak is mint anno,de azóta mindkettőnknek barátnője van.
Buz-izzatok le,de mi élveztük. Nekünk ennyi is belefért egy barátságba. Nem vagyok rá büszke,de életre szóló élmény volt. :)
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!