Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátommal egymásnak vertük és tetszett. Bisex lettem?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt vertem a legjobb barátommal és aztán gyorsan el is jöttem. Mert kínos volt. Nekem tetszett. Viszont a csajokra bukok. Akkor most mi van?2011. júl. 11. 10:00
1/16 KaTriinn válasza:
Tetszett a dolog annyira, hogy legközelebb is megcsináld vele ezt? Vagy elég volt most egyszer? Többet nem akarod?!
2/16 anonim válasza:
Te nem biszex vagy hanem engeded hogy a perverz gondolataid utat nyissanak ezáltal hamarosan előkelő helyen végzed a melegek ranglistáján.
3/16 anonim válasza:
KaTriinn hogy ráugrott a témára...^^
4/16 KaTriinn válasza:
Hehe.. nem ugrottam rá a témára. Csak érdekelt. Mert ha többet is akarja, mert annyira tetszett neki akkor lehet hogy van benne valami, hogy biszex. De ha elég volt neki, annyira nem tetszett neki a dolog akkor csak egy hülye pillanat volt, kiakarta próbálni és ennyi! ;)
5/16 A kérdező kommentje:
Igen tetszett. Neki jóval nagyobb, mint nekem és jó volt fogni.
2011. júl. 11. 10:07
6/16 anonim válasza:
Biszex nem hiszem, hogy lennél, ahhoz vonzódnod kellene a fiúkhoz is, és szeretni őket. Szerintem meleg végképp nem lehetsz, akkor a csajokhoz sem vonzódnál. Szerintem arról lehet szó hogy kíváncsi vagy még, ahogy látom, tizenéves lehetsz, ebben a korban sokan csinálnak hasonló dolgokat kíváncsiságból. Majd eldől a jövőben, hogy bi, meleg, vagy hetero vagy-e, ne aggódj.
7/16 anonim válasza:
Nem vagy biszex, csak egy másik férfi péniszét kiverted, játszottál vele és baromira élvezted.. Ez tök normális hetero cselekedet, miért lennél már biszex?? XD
8/16 KaTriinn válasza:
Van ebben is igazság, hogy a mai fiatalok mindent kipróbálnak. Lehet csak kíváncsiság. De ha később is ugyan ezt gondolod és vonzódni is kezdesz hozzá akkor ... :)
9/16 anonim válasza:
ettől miért lennél biszex ?:D am igen a tizenévesek kb csak ezzel szórakoznak ált iskbe XD de tényleg :D csak tudnám miért már ált iskbe is van annyi fürdős k. tök fölösleges :D
19F
10/16 anonim válasza:
A legjobb haverodnak kiverted ??? En nekem ilyen eszemben sem jutna meg älmomban sem!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!