Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Triál@zsolt kérdése:
Volna egy ojan kérdésem hogy a lány elvesztete a szűzeségét és a második álkalmnál is fájt neki. Mi a baj?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 22:35
2/6 anonim válasza:
Idő kell, hogy megszokja, hogy tágulnia kell. Nem kútfúrás ez.
3/6 Miss Cicca válasza:
először is túl fiatal vagy szerintem (már csak az írásod alapján is). mint az előző hozzászólók megfogalmazták: be kell nedvesedj, és tágulnia kell a hüvelyednek. ezt a pasid simogatással, ujjazással elérheti. simogassátok, csókolgassátok egymást, várjatok addig magára az aktusra, míg fel nem készültetek mind a ketten. ha meg még mindig fáj, használjatok síkosítót, de a tágítást se feledjétek
4/6 Miss Cicca válasza:
ill bocsika, most látom, h nem rólad van szó! szóval mint azt az előbb leírtam, csak nem neked kell benedvesedned, hanem a csajszinak! bocsiiiii
5/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, én mikor elvesztettem kb 1 hónapig még fájt. Mármint csak az első pár lökés.
6/6 A kérdező kommentje:
Akor azt mndjátok hogy gyak az elsö páralkalomnál ijen adolod?
2011. júl. 11. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!