Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Főleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Főleg lányok! (lent)

Figyelt kérdés
Tudom hogy a szokásos mérettel való kérdés, és már unjátok! Sajnos csak 15cm-es péniszem van amit én kicsinek érzek és nem merek közeledni lányokhoz, nehogy kiröhögjenek. Az előző kapcsolatomba ez nem volt akadály, de most félek újra közeledni! Vagy felesleges ezen aggódnom? Előre is köszi mindenkinek!
2011. júl. 10. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
felesleges aggódnod, de azért tényleg lehetne nagyobb
2011. júl. 10. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha választhatnék, én is a 14-15 cm-re tenném le a voksom, az ennél nagyobb kényelmetlen, nem lehet vadulni, mert előfordul, hogy fájdalmas. 17-18 centi környékén van az, hogy bizonyos pózokat kb el is felejthetünk.

Amúgy szerintem 12 centitől már jó lehet, ha nem vékony, mert elsősorban a vastagságával okoz élvezetet és nem a hosszával. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy számít a hossza a látványon kívül.

2011. júl. 10. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző barátomnak 17-18 cm volt. Vele nem volt jó, mert eszméletlenül fájt :/ Után lévő barátomnak 14-15 volt, ami nekem pont ideális ;)
2011. júl. 13. 12:16
 14/15 Lois Griffin válasza:
100%
Nekem volt egy barátom, neki 22 cm volt... És egy cseppet sem volt jó, már néha azon voltam, hogy bejelölöm, hogy meddig esik jól, merthogy utána fájt... Szóval ha tehetném én is a 15 cm-s választanám a 22 cm helyett. Egyébként a jelenlegi páromnak 17 cm, de van olyan hogy így is rászólok néha, hogy óvatosabban. Szóval ne aggódj, a 15 cm pont jó.
2011. júl. 14. 01:52
 15/15 anonim válasza:
előző páromnak nem volt túl nagy, igazából nem is nagyon élveztem, csak lovaglóba, mostani páromnak nagyobb, kb 17-18, néha szólni kell, hogy óvatosabban, de lényegesen jobb bármilyen pózban. és NEM a méret miatt, hanem a technikája miatt. szóval emiatt ne aggódj, ha megvan a megfelelő ügyességed, akkor nem lesz baj :)
2011. júl. 16. 01:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!