Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Főleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Főleg lányok! (lent)

Figyelt kérdés
Tudom hogy a szokásos mérettel való kérdés, és már unjátok! Sajnos csak 15cm-es péniszem van amit én kicsinek érzek és nem merek közeledni lányokhoz, nehogy kiröhögjenek. Az előző kapcsolatomba ez nem volt akadály, de most félek újra közeledni! Vagy felesleges ezen aggódnom? Előre is köszi mindenkinek!
2011. júl. 10. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nekem is kb. ekkora, nekem is kisebbségi éreztem van, de hidd el nem éri meg emiatt aggódni.
2011. júl. 10. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni! Akkor kéne aggódnod ha 10 cm-es lenne.
2011. júl. 10. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:
Az átlagos pénisz méret 14-15 centi. Valakinek ennyi, valakinek több, valakinek kevesebb, és nem kell ebből túl nagy felhajtást csinálni. Egy 12 centis is szexelhet "jól" és egy 18 centis is szexelhet "rosszul". Minden a technikán múlik
2011. júl. 10. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátomnak 16 cm, és sajnos ha nagyon bevadulunk, akkor bizonyos pózokban ezzel is fájdalmat tud okozni. Ha választhatnék, egy 14-15 cm-es péniszt "választanék". De természetesen ha szeretek valakit, akkor ez a legkevésbé sem érdekel. Amúgy is tudom, hogy a hüvely átlagosan 7-9 cm, így elméletileg egy ekkora pénisz is bőven elég, hogy élvezetet okozzon. Mellesleg a G-pont 3-4 cm-nél van, szóval aki azon keresztül el tud menni, annak elég kell, hogy legyen egy 5 centis pénisz is...

20/L

2011. júl. 10. 21:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Mindig ez a gondotok! :) Értsétek meg végre, hogy nem a méret a lényeg, sőt. Nekem is volt olyan,hogy a párom hozzáért a péniszével a méhszájamhoz,mert ugye "hosszú", és hát nem a legkellemesebb érzés... Csak használni tanuld meg, az a lényeg :)
2011. júl. 10. 21:40
 6/15 anonim ***** válasza:

21:38

Azta ilyet még nem hallottam hogy egy lány kisebbet választana :O

2011. júl. 10. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor én mit szóljak? Alig 14cm
2011. júl. 10. 21:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Van, akinek 2 cm-es és nem irogatja. Lépj tovább, 5 cm-től már kielégítesz egy csajt
2011. júl. 10. 21:47
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat! Ilyet még én se hallottam hogy kisebbet választana egy lány :D
2011. júl. 10. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:
jaja 5 centisen már lehet gyereked :d
2011. júl. 10. 22:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!