Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bevállalnád, hogy nem szexelsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnád, hogy nem szexelsz házasságig? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem...Nem azért,mert szexőrült vagyok,hanem azért,mert mivan akkor,ha tökjól megértitek egymást a sráccal/csajjal,de a házasság után kiderül,hogy hopp,nem illetek össze az ágyban...
2011. júl. 11. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Az életre szóló párválasztáshoz hozzátartozik a szexualitás is. Ez a téma pont olyan mint a vallás és a politika elég kényes. Én ahhoz a férfihoz mentem hozzá akivel elősször voltam együtt. De mi házasság előtt már réges rég lefeküdtünk egymással és kipróbáltuk egymást. Úgy nem lehet beleugrani egy házasságba, hogy nem tudjátok meg, kinek mi a jó és hogy egyáltalán nem e eltérő a vérmérsékletetek stílusotok. Gondolj bele egyikőtök egy szexőrült a másik meg egy hónapba egyszer. Na azt hogy hidaljátok át? Vagy vannak aberrált párkapcsolatok is amiket nem sorolnék itt fel. És ha a másik a kapcsolaton belül a normális szexet szereti de az egyik meg a kutyásat, vagy a hármas partit? De félre téve nem ijesztgetni akarlak, de sajnos sokan álszentek és csak azt mondják, hogy nem csinálták házasság előtt vagy együtt nem csinálták aztán meg kiderült hogy igen. Nekem volt egy adventista pap ismerősöm aki a barátnőjével csinálta házasság előtt aztán adventisták lettek és utána meg nem csinálták többet házasság előtt és kibírták. De ők is kipróbálták egymást. A fő az hogy aki így dönt jól gondolja meg mit tesz mert max egy elcseszett házasság lesz a vége amit szerintem egyik sem akar. Hiszen milyen a szerelem szex nélkül az inkább barátság mint szerelem igazi beteljesült szerelem. És a szex, szeretkezés igazából a szeretet egy kifejezési formája is lehet.
2011. júl. 11. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
simán, mert ez egy érték amit valaki csak annak az embernek adja oda akit annyira szeret h egész életében vele szeretne lenni 20F
2011. júl. 11. 13:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátás. Én sem tartom szüzességet házasságig, de sok embert ismerek, akik igen. PL már most jegyben járnak, de csak 1-2 év múlva házasodnak. Érdekes látni őket. Bele gondolni abba, hogy mennyire más szinten kezelik a testiséget, a kapcsolatot.
2011. júl. 11. 13:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Nézd, lehet hogy más szinten kezelik, de nem hiszem, hogy egyedül az a normális, amit ők csinálnak. Nekik úgy látszik nem számít, ha mondjuk kiderül hogy az egyik folyton csinálná, a másik alig. De elég sok ember van, akinek számít...
2011. júl. 11. 14:41
 16/18 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam hogy egyedül ez a normális. Pusztán elgondolkoztató. Hisz a legtöbb számára az a normális, hogy 20 és 15 között összebújik valakivel, akivel elvan pár napig, évig, de semmi komolyabb.

Én nem vonok ítéletet senki felett.

2011. júl. 11. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:33

Szia! Megint én! ÚÚ hát kvára félre értelmeztem az egész kérdést, basszus, tiszta szégyen vok xD :D Tuti agyhalál volt akkor, ne haragudj. :D

Meg úgy olvastam am h B-E-V-A-L-L-A-N-Á-D...??? xD xD szóval tök sügér vok xD

De akkor szeretnék már úgy válaszolni h sikerrel felfogtam a kérdést, ha megengeded :D

Szóval, szerintem van jó és rossz oldala neki. Én pl semmiképp nem házasodnék úgy. Kicsit gáz hasonlat, de megteszi: nem veszek meg olyan ruhát amit nem próbálok fel...

DE! az sem megoldás h kipróbálom az összes pasival aztán választok... de néhány lehetőség azért mindenkinek jár...(bár vannak akik azt gondolják h jóval több is:)

Ugyan én nem tenném meg, mégis aki e mellett kötelezi el magát az szerintem tiszteletre méltó. Legalább is számomra az. Pláne a mai világban. Nekik a házasság előtt különösen szoros a kapcsolatuk, hiszen teljesen más alapokon fekszik, nem a testiségen. Sokkal jobban megismerik egymást, ami fontos dolog mielőtt házasodsz.

És még egyszer bocs az előző válaszomért:)

2011. júl. 11. 22:45
 18/18 D Power ***** válasza:
NEM NEM SOHA
2011. júl. 14. 13:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!