Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnád, hogy nem szexelsz házasságig? Mi a véleményetek erről?
katolikus vagy?
nagyon kevés ember tartja be ezt. szüzességi fogadalomnak hívják igaz? nem hiszem hogy bevállalnám.
dehogy!
elavult nézet, és csak azt eredményezné, hogy a nők nem tudnák, hogy mi nekik a jó, mert sose tudták kitapasztalni
ne valld be! titkold!- előbb utóbb úgy is kiderül :P
de most komolyan!!! persze h mondd el! jobb az ilyet előre tisztázni, és meg kell adni a döntés lehetőségét párodnak h megvárja, vagy esetleg keres valaki mást.
Különben szerintem igen tiszteletre méltó amit csinálsz. Már nagyon kevesen tartják magukat ehhez.
Nem,mert semmi értelme!Ettől nem lesz jobb semmi.
19/L
Igen tiszteletre méltó amit csinálok? Én nem mondtam, hogy magamról beszélek. Mellesleg nem vagyok katolikus, csak keresztény.
Pusztán a véleményetek érdekelt.
Az a baj, hogy nem látom értelmét, nem vagyok vallásos, bár még nem késtem le róla, de ha már itt tartunk a házasságban sem hiszek, lol. Amúgy ha valaki ezt akarja, akkor annyi a véleményem, hogy jó.
20L :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!