Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor lesbi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor lesbi vagyok?

Figyelt kérdés
15/L vagyok. Volt már 4 kapcsolatom fiúkkal de nem jött össze. Az első pár hónap után már nem éreztem semmit irántuk (sem érzelmileg, sem fizikailag). Az egyik osztálytársam (csaj) átjött aludni hozzánk. A tükör előtt fésülte a haját egy száll bugyiba. Ekkor azt éreztem hogy simán letudtam volna smárolni, nyalni a mellét és a punciját stb. És már az utcán is éreztem ezt amikor elment mellettem egy dögös csaj.
2011. júl. 10. 21:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az vagy. "Lesbi".
2011. júl. 10. 21:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Elég valószínű :D
 3/19 anonim ***** válasza:

nemhiszem, h leszbi lennél, de bi még lehetsz.

legjobb dolog :)

de majd kialakul el még, fiatal vagy ahhoz, h biztosra lehessen mondani.

4/19 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen te még nem tudod eldönteni hidd el. lehet van benned kíváncsiság. ennyi.

2011. júl. 10. 21:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Simán, lesbi
2011. júl. 10. 21:49
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen, elég valószínű.
2011. júl. 10. 22:17
 7/19 anonim ***** válasza:
mint amennyire az ajtó egy lyuk a falon
2011. júl. 10. 22:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű hogy igen,de ez ne tántorítson vissza.Szerintem minden lányban van egy kis "leszbikusság" de ez normális.Majd kinövöd vagy ha nem és tényleg leszbi vagy ne szégyelld ez ne tartson vissza nemi életedben.Biztosan megtalálod a megfelelő partnered aki hasonlóképp érez mint te.Ha csak futó kaland is lesz,akkor is megtalálod majd.

Most meglepődhettek:

16/F

U.I.:Nem vagyok meleg csak szeretek segíteni másoknak ezekben a témákban!

2011. júl. 11. 00:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem biztos, de van rá esély. Ha az is vagy, akkor mi van? Semmi! Ettől nem leszel sem jobb, sem rosszabb.
2011. júl. 11. 09:17
 10/19 anonim válasza:
Add meg az msned, és kigyógyítalak belőle ;) 15/F
2011. júl. 11. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!