Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
A volt tanárommal talizok és régen tetszettünk egymásnak,és sztem most is fogunk. mit tegyek h észrevegyen?2011. júl. 10. 21:19
1/9 anonim válasza:
Vedd le a láthatatlanná tévő köpenyt.
2/9 anonim válasza:
Ha matektanár, akkor mondjuk mondd el neki a párhuzamos szelők tételét. Ha magyar, akkor szavald el neki Balassitól az Egy katonaéneket. Ha fizika, akkor bizonyítsd neki Einstein relativitás elméletét. És tovább, és tovább.
3/9 A kérdező kommentje:
rajztanár
2011. júl. 10. 21:23
4/9 A kérdező kommentje:
és értelmeseket lécci
2011. júl. 10. 21:23
5/9 A kérdező kommentje:
és úgy értettem,h legyen valami köztünk
2011. júl. 10. 21:25
6/9 anonim válasza:
Fess róla akt képet^^ Szerintem egyből érteni fogja
7/9 anonim válasza:
Tedd ki a melled és vigyorogj :D
8/9 anonim válasza:
fizess neki előre egy hónap eredeti World of Warcraft-ot
9/9 SiTaRg válasza:
utolsó: miért lopod az antifaces szövegét? nincs saját? szánalmas-.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!