Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a páromnak vasíze odalent?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:57
11/30 anonim válasza:
A hüvely alapvetően savanykás (a benne élő baktériumok által termelt flóra lényegében), kefírre hasonlít leginkább az íze. Talán ezt nevezed Te vasíznek. Ha savanykásat érzel, akkor az azt jelenti, minden rendben van, normális a hüvelyflórája.
12/30 anonim válasza:
honan tudod hogy milyen izű a vas?:O
13/30 anonim válasza:
kenj rá disznózsírt, vagy dörzsöld be szalonnával, mindjárt jó íze lesz!
15/30 anonim válasza:
Vasíze van? Miért, az milyen? Most őskövületnek érzem magam miattad, még sose ettem.
17/30 anonim válasza:
emberek ti sosem ittatok még vizet?
nagyon sok víznek vas íze van, mert rozsdás a vezeték vagy hasonlók.
nem otthoni csapokra gondoltam bár van akinél nem üti meg a minimumot az igényesség.
a vas kb olyan mint a vér.
19/30 anonim válasza:
Ejj fiam, mondtam, hogy ne a Terminatorból keress magadnak párt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!