Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti pasik! Mennyire tetszik nektek a rövidre vágott szőr a puncin?
Régen a nejem semmi igazítást nem csinált,kb egy évtizede nyírja ollóval. Bár neki mindig is lágy,puha szőre volt.
49/F
nem szeretem. barátnőm gyantáztatja, teljesen megfelel:)
21/F
Szerintem jó, ha van egy kis szőrzet az imádott testrészen.
Párocskám a kopasz punira esküszik. Az is kiváló.
Az kizárt, h én magamnak gyantázzam itthon. Annyira azért nem jó az, hidd el. Meg nem csak a gyantát kell kifizetni, mert legalábbis lemosóolaj kell mellé, mert anélkül 4-5 napig ragad. :D Meg ugye valami, amivel felviszed/letéped, meg valami, amivel melegíted, mert azért nem a microba kell betenni őket. Az előre gyártott gyantacsíkok iszonyat drágák és kozmetikus sem olcsón csinálja. De nekem az is megfelel, ha a pasim beszerez mindent és megcsinálja ő. :P De én nem adok ki pénzt arra, h engem kínozzanak, és annyira mazohista sem vagyok, hogy magamnak csináljam.
19/N megint.
@17:45
Az én gyantámat lehet mikróban melegíteni, felvivőt adtak hozzá, lehúzó nem kell (magát a gyantát meg lehet fogni ha megszilárdult), lemosóolaj sem kell, egy fürdés után nem is érzed, hogy volt ott valami. Veet, 600 ft, 30 deka. Miről is beszélünk? (Mivel én csak a hátamra használom, nekem 2 évig is elég.)
23/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!