Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 év feletti pasik! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év feletti pasik! Mennyire tetszik nektek a rövidre vágott szőr a puncin?

Figyelt kérdés
amúgy tiszta és ápolt, csak éppen borotva helyett ollót használok. 18/L
2011. júl. 10. 19:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A csupasz jobb.
2011. júl. 10. 19:46
 2/21 anonim ***** válasza:

Majd ha lesz partnered, kérdezd meg, és (szó szerint) szabd személyre a fazont.

A mi véleményünk miért számít, akik sose látják?

25 F

2011. júl. 10. 19:54
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem például lány/nő függő. Egyiken ez másikon az teszik.
2011. júl. 10. 19:59
 4/21 anonim ***** válasza:
19:54-nek igaza van, de ha felteszel egy képet magadról és a szőrzetedről, akkor megmondjuk, hogy jó-e
2011. júl. 10. 20:00
 5/21 A kérdező kommentje:
nem teszek fel képet magamról. de amúgy mások szerint jó, nőies alakom van, az arcom meg átlagos. a szőrzetem sötét, de tényleg rövidre vágom, amennyire csak tudom ollóval. azért vagyok kíváncsi, mert nekem így kényelmes, és nem szeretnék változtatni.
2011. júl. 10. 20:10
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
A borostát mi sem szeressük, annál már a göndör is jobb.
2011. júl. 10. 21:28
 7/21 anonim ***** válasza:
A rövidrevágás pont a legrosszabb, mert az szúr. Nekem sezemély szerint, sokkal jobban tetszik, ha eredeti szőrös, és csak a bikinivonal van borotválva.
2011. júl. 10. 22:27
 8/21 A kérdező kommentje:
szerintem meg ha borotválom, akkor lesz sokkal szúrósabb. pont ezért vetettem el a borotva ötletét, mert mikor egyszer leborotváltam, azt hittem, megőrülök, úgy viszketett. így meg sokkal jobb.
2011. júl. 10. 22:33
 9/21 anonim ***** válasza:

Én is ezt csinálom, bár annyira nem vágom rövidre, h szúrjon, pont annyira, amikor borotválás után már nem szúr, amikor visszanő. :D Eddig még nem panaszkodtak, bár olyan sok pasim nem is volt. Nekem így kényelmesebb, abból lehet választani h ilyen, vagy hosszabb. A borotválás nekem nagyon kellemetlen, gyantázásra meg nem dobok ki annyi pénzt. :D Ha fizeti, ám legyen. :P

19/N

2011. júl. 10. 23:49
 10/21 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek veled, kedves utolsó! én is úgy vágom, h ne legyen szúrós, meg ahogy az olló engedi. a borotva engem is kikészít, de én még a gyantát sem próbálnám ki, mégha lenne ki fizesse. már csak reménykedni tudok, h majd olyan pasit fogok ki, akinek így is tetszem.
2011. júl. 11. 00:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!