Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közületek hányan kaptátok be fiúnak fiúlétetekre?
ez jó kérdés:D
ha van bnője meg nem profi........
de amugy egy heterot,ha érdekli az,hogy mien cumizni azt nemhiszem,hogy érdekli a seggbekuki meg a többi homis dolog...
már írtam párzor de leírom neked is!
ha kipróbálod életedben egyszer a cigit akkor te dohányos vagy??
""még a gondolata is undorít"
Hát igen akkor ezekszerint szoktál rá gondolni? :D"
Nem, csak elolvastam a kérdést. :D. Amiről olvasunk, azt abban a pillanatban elképzeljük. Aztán egyesekben undort vált ki, másokban kíváncsiságot. Esetleg valakit hidegen hagy.
de alapjáraton az ilyen jellegű kérdés láttán ,ha valakit undorít az nem kezdi olvasni a kommenteket de főleg nem ír hozzászólást és legfőképpen nem ír tér vissza napokon keresztül elolvasni az új hozzászólásokat! :)
Tudom,hogy téged is érdekel a dolog és a kíváncsiság még sokáig itt fog téged tartani :)
a legaberráltabb ebben az egészben, hogy mindenkibe megpróbálod belemagyarázni, hogy őt is érdekli a dolog. írhat bárki bármilyen negatív véleményt, a reakciód ebben merül ki:
'mivel írtál, téged is nagyon érdekel a téma'
fuck man, nálad valami tényleg nagyon nincs rendben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!