Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közületek hányan kaptátok be fiúnak fiúlétetekre?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 18:08
31/212 A kérdező kommentje:
Akik negatív kommenteket írnak azok is gondolkodtak ilyesmin csak a szégyenérzetük miatt letagadják
2011. júl. 11. 11:26
32/212 anonim válasza:
szánalmas vagy. Mér akarod a beteges "fantázia világod" ránk szabadítani? És miért magyarázod belénk, normálisan gondolkodó és progresszív gondolkodású fiúknak, h álszent betegek vagyunk akiknek a legjobb barátjának a f*rkára vágyik? Az oke h te nem vagy meleg, mégis erre ábrándozol, de attól még én hadd ne érezzem magam ezért betegnek, meg kívülállónak.... Ezt a kérdést felvállalnád a barátaid előtt? Biztos vagyok benne hogy nem csak itt megy a szájkarate. Nem ítélem el a homokosokat, ő "értékrendjük", de nem is tartom normális dolognak..Ja és a "melegek" többége lánnyal is csinálja. Akkor hogy is van ez? Ez az egész 1 perverz "divat" lett manapság semmi több. Ha a barátomrók kiderülne h meleg, ugyanúgy barátkoznék vele, de szánalmasnak tartanám és meg is mondanám ezt neki.
33/212 A kérdező kommentje:
Mivel,hogy te nő vagy így ne mondj véleményt olyan dolgokról amit egy nő nem tudhat nem tapasztalhat!!!
Így csak annyit mondhatok,hogy te vagy a szánalmas amiért nőként a férfiak gondolkodásárol és identitásárol győzködsz egy férfit:)
2011. júl. 11. 17:24
34/212 anonim válasza:
Ismét tanújelét adtad annak, hogy mekkora szűklátókörú és kirekesztő vagy. Pont e ellentétjeit "hirdeted". 20 éves fiú vagyok, a barátom szó , tudom neked nem jelent semmit, de mi még barátok vagyunk és nem haverok a Barátaimmal.
35/212 A kérdező kommentje:
szerintem nem egészen egyértelmű ,hogy miről beszélsz..
2011. júl. 11. 17:35
36/212 anonim válasza:
hát neked nem az biztos,de én értem a kérdésed, és annak függvényében fejtettem ki a véleményem.
37/212 A kérdező kommentje:
az értelmetlen hozzászólásodat légyszives tarts meg magadnak máskor!
nemhiszem,hogy itt valakit érdekelne,hogy miket írkálsz ide!
2011. júl. 11. 17:38
38/212 anonim válasza:
Ez mitől lenne értelmetlen? Mert te nem fogod fel, mert alkalmatlan vagy a gondolkodásra, attól még az lehet értelmes. De ez a pár butácska visszaszólásod elmondd mindent a lelkiállapotodról, nem csodálom h ilyeneken agyalsz te szegény:):)
39/212 A kérdező kommentje:
nemtudom ki a fenét érdekel,hogy neked ki haverod vagy ki barátod meg mittom én miket hordtál össze ! valahogy nem illik ebbe a témába de mindegy!
kocc innen ,ha a témához értelmesen nem tudsz hozzászólni :)
2011. júl. 11. 17:46
40/212 anonim válasza:
mert nem FOGTAD fel hogy én fiú vagyok és nem lány. Azt írtad, lány vagyok ezért ne szóljak hozzá. Gondolom a barátom szó miatt. Mér vagy ennyire retardált ?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!