Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az első alkalom egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első alkalom egy prostival?

Figyelt kérdés
Tapasztalat érdekel csak. Olyan válaszokat amik le akarnak beszélni róla, köszönöm de nem kérek, olvastam eleget a többi kérdésnél.
2011. júl. 10. 17:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom csodálatos volt, életem egyik legjobb élménye. (Ezen lehet hogy egyesek megütköznének, de nem tartozom magyarázattal - ez van:))

Megfelelő előkészítéssel és lebonyolítással szerintem nemcsak nekem lehet ilyen remek. Az hozzátartozik, hogy - lévén én is vidéki vagyok - megadtam a módját, és egy szerényebb, relatíve olcsó (ám nagyon hangulatos és praktikus) vendégházban kivettem egy szobát Bp-en, s ott fogadtam a hölgyet :) Ez két előnnyel biztosan járhat: az élmény után egyedül át lehet gondolni, és lehet örülni, mindannak, ami történt, anélkül, hogy tömegközlekedéssel mag hazajutással stb. kellene bajlódni. És az egyéb válaszokban megfogalmazott kockázatok is kizárhatók.

Ami pedig a lakásos hölgyeket illeti, azóta velük is szerencsére nekem pozitív tapasztalataim voltak/vannak. Az nagyon fontos velük kapcsolatban, hogy a netes hirdetéseikben mindenképp tájékozódni kell, kinek milyen értékelései vannak. Erre tapasztalatom szerint a beszamolok.hu oldal minden tekintetben a legjobb.

Egyszóval, én csak megerősíteni tudom, hogy érdemes megtenni, ne sajnáld magadtól ezt az élményt ;)

2011. júl. 11. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!