Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első alkalom egy prostival?
Hát engem még csak sz.pott le hát nem tudom áltam az erdöbe azt jha nem volt valami jó de gondolom ez már ilyen luxus ku.váknál megint más attól füg kihez mész!
98/L
Szerintem nagyon fontos, hogyha megtetszik egy prosti (gondolom neten keresed), akkor informálódj róla olvass fórumokat, hogy milyen hozzáállású, mennyire barátságos, mennyire figyel a biztonságra, stb. Mert hidd el, a hozzáállás sokat dob egy ilyen dolgon.
Ha ezek alapján kiválasztottál egy normálisat, akkor már sok meglepetés nem érhet. Én már voltam pár ilyen csajnál, és nagyon jó élménnyel távoztam mindig, de persze előtte mindig utánaolvastam a kiválasztottnak.
ma 18:40
Köszönöm az értelmes választ. Igen, neten keresem a lányt, ki is néztem már néhányat a környékről. Érdekelne hogy mennyire biztonságos ez a dolog ? Fenn áll-e esetleg a veszély hogy míg akció van esetleg eltűnnek személyes dolgaim (telefon, pénz stb..) vagy nem kell ilyesmitől tartanom ? Lehet csak én vagyok túl paranoiás :)
Igen vannak ilyen veszélyei, pont ezek a dolgok amiket leírtál. Éppen ezért fontos az előzetes informálódás amit írtam.
Olvastam már olyanról, hogy amíg tartott a zuhanyozás, addig megszabadították a srácot pár tízezrestől, és csak akció után vette észre.
A másik ilyen dolog, hogy egy banda (hapi-csaj), hogy a csaj meghirdette magát neten, elment hozzá a srác, és egyszer csak kiugrott egy kigyúrt tetkós kan a szekrényből, és kérdőre vonta a srácot, aki leperkált neki egy bizonyos összeget, így nem volt bunyó. De szex nélkül távozott. Igen ilyenek is vannak...
De van egy csaj akinél voltam párszor, nagyon jó nő, meg aranyos is. Az első alkalommal, megbeszéltük a részleteket és megmutatta merre van a fürdő. Nekem meg éppen merült a telefonom, és odamentem kivenni a kabátomból, hogy erre az időre kikapcsoljam. És ő mondta, hogy nyugodtan vigyem magammal a telót, mert már ő is olvasta fórumon, hogy pár embert kirámoltak amíg fürdött. Szóval aranyos volt.
Nem tudom milyen megyéből keresel, ha egy megyében vagyunk akkor tudok javasolni normálisakat. Meg utánuk is olvashatsz, beszamolok.hu, vagy a piroslampa.net fórumain.
Igen sajnos ez előfordul... Akiről többen írnak jót, annál ne aggódj szerintem.
Hát zala megye.. akkor ebben nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!