Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeztem a párommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztem a párommal, lehet terhes? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Tehát, előjátéknál elélveztem.. És utánna ugye lelankadt a szerszám, de 5 perc múlva újra izgalomba jöttem, be helyeztem neki, viszont eszembe jutott a gumi, rögtön kihúztam. Felhúztam a gumit és úgy szeretkeztünk. A kérdés, mehetett sperma a páromba? Első szexem, hallottam olyanról h előválladékba lehet sperma, ha közvetlen előtte elélveztem, légyszíves írjátok már meg h mekkora az esélye a reherbe eséshez. ( % ba ha lehetséges, köszi)
2011. júl. 10. 00:52
1 2
 11/18 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Mivel nem mostad le, így a farkad végében a húgycsövedben maradhatott egy kis mennyiségű sperma, amit szépen beledörzsöltél a barátnődbe, szerintem menjetek el nőgyógyászhoz mindenképp!
2011. júl. 10. 11:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Asszem 18 év alatt 4 hónapos korig lehet elvetetni, 18 év felett 3 hónapos korig. Ez nem biztos, csak így emlékszek. És elég nagy beavatkozás, legalábbis lelkileg én nem tudnám elviselni. Fiú vagyok, de akkor sem.
2011. júl. 10. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, és mikor múlt el barátnődnek? Ha 1 héttel ezelőtt, vagy kb 1 hét múlva jön meg neki, akkor nagyon kicsi az esélye hogy terhes lesz.
2011. júl. 10. 11:37
 14/18 A kérdező kommentje:
azon a héten kedden múlt el neki, és azon a héten pénteken feküdtünk le. Ez azt jelenti h kicsi az esélye h terhes legyen?
2011. júl. 10. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Biológiailag nem. A petekilökődés a két menzesz számtani közepénél helyezkedik el. Érthetőbben: ha barátnődnek 28 naponként jön meg, akkor 28/2=14, tehát 14. napon van peteérés. Ti a 3. napon csináltátok, szóval kicsi az esélye, mert gondolom nem 6 naponta jön meg neki. Persze ezt ne vedd készpénznek, vannak kivételes esetek. Lehet nyomni a zöld kezet :)
2011. júl. 10. 14:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget mindenkitől, főleg az utolsónak köszi, kicsit megnyugottam *.*
2011. júl. 10. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:
A számolás helytelen. A 14 nap stimmel, viszont ti a menstruáció hossza+3. napon feküdtetek le (tehát ha egy hetes volt a menstruációja, akkor a 10. napon). Az még elég messze van a peteéréstől ELVILEG, de nem sok nő működik úgy mint egy programozott robot... azt meg senki nem mondta, hogy 48 óráig életképes a spermium szabad levegőn (eleve nagy szakértő lehet, aki keveri a spermával...), olvasd vissza azt a mondatot. Tény, hogy szabad levegőn simán annyi nekik 5 perc alatt, de a húgycsövedben nem. De mivel a 72 óráshoz már késő, ezért majd csak 2 kb 10 nap múlva a teszt vásárlását gondoljátok át ez alapján. Remélem nem lesz gond.
2011. júl. 10. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, utolsónak van igaza. Bocsi, tegnap falat meszeltünk, és cseppet kótyagos vagyok. :) De ez azon is múlik, hogy hány nap a menzesz, mert ha csak 4 vagy5, akkor az a 7.-8. nap volt... Mindegy, vegyetek majd egy tesztet, és imádkozzatok.
2011. júl. 10. 23:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!