Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztem a párommal, lehet terhes? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Tehát, előjátéknál elélveztem.. És utánna ugye lelankadt a szerszám, de 5 perc múlva újra izgalomba jöttem, be helyeztem neki, viszont eszembe jutott a gumi, rögtön kihúztam. Felhúztam a gumit és úgy szeretkeztünk. A kérdés, mehetett sperma a páromba? Első szexem, hallottam olyanról h előválladékba lehet sperma, ha közvetlen előtte elélveztem, légyszíves írjátok már meg h mekkora az esélye a reherbe eséshez. ( % ba ha lehetséges, köszi)2011. júl. 10. 00:52
1/18 anonim válasza:
50%! Vagy igen,vagy nem!
Persze hogy lehet terhes ha gumi nélkül "helyezgeted" ki-be neki!ha már hallottál is ilyenekről akkor miért felejted el a gumit!
Amúgy több tényezőtől is függ a dolog!
2/18 anonim válasza:
megtisztítottad miután elmentél? esetleg nem?Ha nem akkor nagyon valószínű mivel 48 óráig még életképesek a genyók
3/18 anonim válasza:
Mikor jön meg a barátnődnek? Egyébként ha védekezés nélkül szeretkeztek, akkor gyakorlatilag mindig van valamennyi esély a teherbe esésre, de azért sok tényező csökkentheti annyira, hogy szinte lehetetlen legyen (pl most az, hogy azonnal kihúztad, mondjuk az meg nem olyan jó pont, hogy előtte 5 perccel elmentél).
4/18 anonim válasza:
Ennyire nem könnyű teherbe esni...
5/18 anonim válasza:
De igen ennyire könnyű teherbe esni! Én most 24 hetes terhes vagyok és kb ugyanígy estem teherbe. Ha egy nőnek épp peteérése van vagy 48 órán belül az lesz akkor bizony ennyi is elég ahhoz, hogy teherbe essen. Én is azt hittem, hogy így tuti nem lehetek terhes és persze majdnem lefordultam az uh mellől amikor a doki elkezdte mutogatni, hogy hol dobog a kis szíve. Hirtelen azt se tudtam, hogy hogyan lettem terhes, de aztán végig gondoltam és hát így...
6/18 A kérdező kommentje:
remélem h nem lesz terhes. Nem élveztem belé, azt azért figyelembe kell venni.
2011. júl. 10. 10:49
7/18 anonim válasza:
de baz.dmeg. ne legyél hülye könyörgöm... elélveztél előtte, annyi eszed nem volt h megmost a farkad. utána "belehelyezted"... simán mehetett ge.ci is mivel, télleg sokáig életképesek. és gáz, ha a bnődnek most van peteérése..
bocs a bunkó hangnemért, de márkezd felba.szni a sok idióta, aki még ígyis állítja az igazát...
L19
8/18 anonim válasza:
9:59- es vagyok. Én pont azt próbáltam neked magyarázni, hogy én anélkül lettem terhes hogy belémélveztek volna. Bocs ha ez nem derült ki abból amit leírtam, bár szerintem elég egyértelműen fogalmaztam. Nem kell sok cucc ahhoz, hogy valaki terhes legyen elég egy csepp is ha az tele volt életképes "gyerekkel". Ne legyél már ennyire hülye.
9/18 anonim válasza:
Itt amugy minden ember retteg a terhességtől? Menjetek már, attól hogy a tévébe meg a szexuális felvilágosító könyvekben azt mondják, hogy akkor is terhes leszel, ha 10 km-es körzetben elélvez valaki, elhiszitek? És mi ez a hülyeség, hogy 48 óráig él a sperma? P*nciban igen, de szabad levegőn kb 3-4 perc. Próbáld ki, élvezz egy zsepire vagy a tenyeredbe, 5 perc múlva már száraz mint a sivatag. Ha így terhes lesz a barátnőd, az elég nagy szerencsétlenség.
10/18 A kérdező kommentje:
a 11:07 esnek igaza van... Ezt tudom h nem él tovább pár percig.... 17 vagyok.. És még azt mondjátok meg, h ha egy hónap múlva vesszük észre, akkor el lehet vetetni a gyereket? Vagy mi a határidő? Nagy beavatkozás?
2011. júl. 10. 11:26
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!