Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ baj ha csúszkál az óvszer?
Figyelt kérdés
Barátommal szeretkeztünk és amikor kivette láttam hogy mindig le volt csúszva.2011. júl. 10. 00:32
11/18 anonim válasza:
Szégyelte magát,amiért úgy szét oltottuk... :D
12/18 anonim válasza:
Ne offoljuk szét a kérdést,Bridget új kérdés,ott lehet folytatni
Rich
13/18 anonim válasza:
??? na igen már akartam kérdezni,hogy mi az,hogy offolni?és az miért baj? nem rég regizem,és nem tudom...o.o
14/18 anonim válasza:
Olyan dolgokat irunk be amiknek a kérdéshez semmi köze,van új kérdés,ott akármit irhatsz a tegnapi nappal kapcsolatban,nem offolás,mivel én kérdeztem hogy mi történt a tegnapi kiscsajal.Ott folytatjuk.
Rich
15/18 anonim válasza:
Milyen sztori lett kitörölve? Valaki irja mar le:)))
17/18 anonim válasza:
vizibomba lufija jó lesz? kb 2 cm hosszú , na félre e köcsögösködéssel
18/18 anonim válasza:
és csak poénbol irtam bocsi jó a napom , vegyetek kisebbet vagy mikor veszi ki fogja meg ! tényleg bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!