Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez?
Szeretné a barátom, ha egy másik leszbi lánnyal is kipróbálnám, miközben a barátom is velem foglalkozik. Mit gondoltok?
L/20
Szerintem próbáljatok másképp vért pezsdíteni... Mi majdnem 4 éve vagyunk együtt, mégse merült fel soha ilyesmi... Ha a barátomon múlna, még az új helyszínek se érdekelnék, bőven elég neki, ha velem lehet az ágyban és szeretkezhetünk, ugyanúgy, mint az elején... Én kísérletezőbb vagyok, rá szoktam venni újdonságokra, de akkor is ugyanolyan boldog lennék, ha mindig ugyanott csinálnánk, mert számunkra a szeretkezés lényege a szerelem. Ahogy Nagymamá gyönyörűen megfogalmazza: szerelmeskedés. Ez pedig csak 2 emberre tartozik, a szerelembe nem fér bele 3.
3 év még nem olyan sok, hogy ne lehetne újat kitalálni, ha most egy újabb felet akar, akkor mit akar majd 20 év múlva...?
Akármennyire is megbízok a barátomban, nem tenném ki ilyen kísértésnek...
Szerintem neked se kéne megpróbálnod, ha nem akarod elveszíteni. Helyette üljetek le és beszéljétek meg, mi hiányzik a kapcsolatotokból, ami miatt ilyen merült fel benne, és próbáljátok másképp feltüzelni a szexuális életeteket. Bár ahogy már írtam, számomra - aki majdnem 4 éve ki se látok a rózsaszín ködből... - furcsa, hogy 3 év után így "ellaposodjon" a szerelmi élet :/
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!