Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire normális ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

Szeretné a barátom, ha egy másik leszbi lánnyal is kipróbálnám, miközben a barátom is velem foglalkozik. Mit gondoltok?

L/20

2011. júl. 9. 23:46
1 2
 11/18 mimano ***** válasza:
Pedig arra számíts, hogy valószínűleg nem csak veled fog foglalkozni!
2011. júl. 10. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha mégis foglalkozik a csajjal,és átlépi a tűrésküszöbödet,akkor csak egy nagyot fogsz csalódni,baromira fog fájni,és vége lehet a kapcsolatnak...
2011. júl. 10. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáljatok másképp vért pezsdíteni... Mi majdnem 4 éve vagyunk együtt, mégse merült fel soha ilyesmi... Ha a barátomon múlna, még az új helyszínek se érdekelnék, bőven elég neki, ha velem lehet az ágyban és szeretkezhetünk, ugyanúgy, mint az elején... Én kísérletezőbb vagyok, rá szoktam venni újdonságokra, de akkor is ugyanolyan boldog lennék, ha mindig ugyanott csinálnánk, mert számunkra a szeretkezés lényege a szerelem. Ahogy Nagymamá gyönyörűen megfogalmazza: szerelmeskedés. Ez pedig csak 2 emberre tartozik, a szerelembe nem fér bele 3.

3 év még nem olyan sok, hogy ne lehetne újat kitalálni, ha most egy újabb felet akar, akkor mit akar majd 20 év múlva...?

Akármennyire is megbízok a barátomban, nem tenném ki ilyen kísértésnek...

Szerintem neked se kéne megpróbálnod, ha nem akarod elveszíteni. Helyette üljetek le és beszéljétek meg, mi hiányzik a kapcsolatotokból, ami miatt ilyen merült fel benne, és próbáljátok másképp feltüzelni a szexuális életeteket. Bár ahogy már írtam, számomra - aki majdnem 4 éve ki se látok a rózsaszín ködből... - furcsa, hogy 3 év után így "ellaposodjon" a szerelmi élet :/

20/L

2011. júl. 10. 00:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Én maximum egy kalandként tudnék ilyesmit elképzelni, nem pedig a párommal. Megölne a féltékenység, ha látnám, hogy egy másik csajt kényeztet...:S Nem is hiszem,hogy meg tudnám bocsájtani.
2011. júl. 10. 00:10
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. júl. 10. 00:34
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen rendben van 20L
2011. júl. 10. 18:52
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi, ha van még valakinek véleménye azt szívesen várom
2011. júl. 11. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
melyik józan hetero férfi nem szeretne 1szerre két csajjal ágyba bújni? teljesen normális ! ;)
2011. júl. 11. 21:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!