Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez?
Figyelt kérdés
Szeretné a barátom, ha egy másik leszbi lánnyal is kipróbálnám, miközben a barátom is velem foglalkozik. Mit gondoltok?
L/20
2011. júl. 9. 23:46
1/18 mimano válasza:
Te mit érzel? Ha téged nem zavarna, akkor miért is ne?
3/18 Cicuskaaa123 válasza:
Ha téged nem zavar, akkor mehet a menet! :P
5/18 anonim válasza:
Ha csak Veled akar foglalkozni, akkor még nincs gond... Viszont sok olyat hallottam már, hogy ez volt a "megállapodás", aztán mikor sor került a dologra, a srác nem bírt nem foglalkozni a másik csajjal, és végül a barátnő kimaradt a dolgokból, a pasi csak az új nővel volt elfoglalva...
Én biztos nem vállalnám be.
Szerencsére a barátomnak nincsenek efféle vágyai, a hámras ötletére azt mondta, hogy max akkor menne bele, ha én lennék a 3. is :)
20/L
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem perverz...akár jó is lehet:)
7/18 Biasa válasza:
Nem beteg és nem perverz a barátod. Ha semmi kifogásod ellene, akkor uccu neki! Viszont ha nem izgat a dolog, akkor ne vesd magad alá a barátod akaratának, mert később megbánnád.Ha nem lesz szerelemféltés a dologból, akkor jó mókának ígérkezik.
8/18 A kérdező kommentje:
Miért gondolod hogy perverz?
2011. júl. 9. 23:53
9/18 anonim válasza:
szerintem ez eléggé, hogy mondjam visszataszító. a szerelem aminek a vonzata a szeretkezés, az két ember kapcsolata. nem 3é, dehát te érzed..
10/18 A kérdező kommentje:
Alapból egy kíváncsi természetű lány vagyok. De bennem is megvan az a félsz amit az egyik kommentelő is említett, h velem nem foglalkozna csak a másik lánnyal. Szeretjük egymást, meg a vonzalom miden meg van, csak mint valami vérpezsdítőt szeretne (3 éve vagyunk együtt).
2011. júl. 9. 23:57
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!