Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki lenne ezt elmondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne ezt elmondani a barátomnak?

Figyelt kérdés

hello...

a barátom és én 4 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást. Sokszor beszélgetünk a szexről és ő simán elmondta, h őt mi izgatja fel úgy igazából. De nekem valahogy ez nem megy... mert engem speciel, a fenekelés érdekel, és őt nem. Nincs ezzel gond, csak nem merem neki elmondani. Lehet kicsit ostoba dolog. Falazva elmondtam neki, de nem hiszem, hogy leesett volna. Meg én nem is kérném tőle ezt, hogy megtegye velem. Most lehet, az van, hogy nem bízok benne eléggé, de ez nekem nagyon égő lenne, de még is el szeretném mondani. Csak nem merem, mert lehet rosszul fogadná. Szerintetek mit tegyek? Hogy mondjam ezt el neki?

kérlek titeket... komolyan, kérlek ne kritikázzatok dúrván, mert utálom azt:( előre is megköszönöm:)

L/22

2011. júl. 9. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínüleg tényleg nem bízol benne eléggé, ha ő elmondta neked a vágyait és te ezek után sem tudsz megnyílni felé.
2011. júl. 9. 22:34
 2/11 anonim ***** válasza:
vagy nem bízol meg benne, vagy csak nagyon szégyenlős vagy. nálam is így van. imádom a barátomat, másfál éve együtt vagyunk, de egyszerűen nem tudok úgy a szemébe nézni és elmondani, h mi esik jól. neki megy, nekem nem.. vannak ilyen emberek..........
2011. júl. 9. 22:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Pucsíccs be neki és kezd el te paskolni a saját feneked,aztán meg mondjad neki hogy most te,gyerünk,gyerünk!Szerintem így megfogja csinálni!:)
2011. júl. 9. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
amúgy, ha nem megy, csukd be a szemed, és úgy mondd. könnyebb, ha nem kell közben az arcát nézned
2011. júl. 9. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha nem megy szemtől szemben gondolom szoktatok beszélgetni ha épp nem vagyok együtt neten. Leírva könnyebb beszélni bármiről. Attól pedig nemkell félni, hogy rosszul reagál. Ha szeret akkor azt akarja, hogy neked is jó legyen, így szivesen bennelesz. Én is inkább érzékenység pártinak tartom magam de ha a bnőm azt szeretné, hogy fenekeljem meg legyek kicsit dúrvább akkor az leszek :) vagy kompromisszumképp egyszer ilyen egyszer olyan... egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni és a szex lényege, hogy mind2 félnek jó legyen :)

22/F

2011. júl. 9. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
na annyira néztem mit írtál 22-t írtam javítom magam 21/F voltam :)
2011. júl. 9. 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:
A fiúk szeretik az ilyen játékokat! Ha azt mondja nem hazudik! :D
2011. júl. 9. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én elverem a segged
2011. júl. 9. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nem fenekelne el, akkor majd keress meg!
2011. júl. 10. 01:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmondanám, meg persze azt is, hogy nem várod el tőle... én - bár még nem vagyunk együtt olyan hosszú ideje - elmondtam, hogy hogy szeretem, de nem vártam el, hogy meg is tegye. Beszélgetni lehet róla... Azzal, hogy megbeszélitek mik az "igények" szerintem nincs abban semmi rossz.
2011. júl. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!