Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom orálisan kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom orálisan kielégíteni? Miért?

Figyelt kérdés
Van egy új kapcsolatom,a szex az iszonyatosan jó,sőt ennyire tán még sose szexeltünk életünkben ilyen jót!De van egy kis bibi,valamiért nem tudom orálisan kielégíteni hogy elélvezzen,jó jó neki azt mondja de semmi azon kívül,és én sem vagyok annyira aktív benne mert fiatal koromban kényszerítettek hogy elégítsek ki valakit!.Azt érzem ezért el fog hagyni,vagy más nőknél fog kopogtatni.Megérti hogy ezt történt de azt mondja sok idő eltelt meg hogy próbáljam magam rávenni.Mit tegyek ilyen helyzetben?
2011. júl. 9. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En csak magambol tudok kiindulni. Kapcsolat elejen nehezen elveztem el. De felesegemmel kepes vagyok hamar is elmenni. (Sot az, hogy korabban elmegyek, az Nala vicc temaja.)

Lehet, hogy Nala is igy van. De lehet, hogy nem? Neked kell erezned. De az azert meglepo, hogy oralis szex mellett is csak nehezen kepes elmenni.

Az elozo kapcsolataban kepes volt oralis szex kozben konnyen elmenni?

2011. júl. 11. 09:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem kérdeztem tőle,csak annyit mondott hogy mással is sokáig szexelt.Talán jobban kellene lelkesednem szopás közben?VAgy nem tudom,de viszont szex közben ha érzi hogy elmegy akkor mondom neki menjen el a számba,evvel kárpótlom.
2011. júl. 11. 10:05
 13/13 Zorana ***** válasza:

Szerintem meg tapír. -.-' ha neked nem esik jól akkor miért "kell" csinálnod?!!! nyugodjon bele...esküszöm néhány pasinak azt kívánom erőszakolják meg aztán meg cseszegetném hogy jajj az olyan régen volt tedd túl magad rajta. Ha nem akarok valamit vagy feszélyezve érzem magam akkor nem csinálom és kész. Miért nem lehet ezt felfogni ? !!!

am meg ha annyira jó a szex akkor be kéne érnie azzal...sőt tegye össze a 2 kezét, hogy jó a szex és hogy van! uh sztem ülj le és osszad neki az észt !

2011. júl. 11. 10:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!