Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom orálisan kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom orálisan kielégíteni? Miért?

Figyelt kérdés
Van egy új kapcsolatom,a szex az iszonyatosan jó,sőt ennyire tán még sose szexeltünk életünkben ilyen jót!De van egy kis bibi,valamiért nem tudom orálisan kielégíteni hogy elélvezzen,jó jó neki azt mondja de semmi azon kívül,és én sem vagyok annyira aktív benne mert fiatal koromban kényszerítettek hogy elégítsek ki valakit!.Azt érzem ezért el fog hagyni,vagy más nőknél fog kopogtatni.Megérti hogy ezt történt de azt mondja sok idő eltelt meg hogy próbáljam magam rávenni.Mit tegyek ilyen helyzetben?
2011. júl. 9. 20:01
1 2
 1/13 rémuralom ***** válasza:
57%
A gyerek egy tahó. Teljesen érzéketlen a gyermekkori traumáddal szemben, csak az a lényeg neki, hogy leszopd. Jobban is jársz, ha ott hagy, de talán még jobban, ha te hagyod ott minél előbb.
2011. júl. 9. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:

mond meg neki hogy nem esik neked jól.

ha a szex meg olyan hogy nagyon :D akkor meg szerintem kicsi az esély arra hogy elhagy.

2011. júl. 9. 20:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez fontos egy pasinak. Sokkal inkabb, mint ahogyan a masik nem azt gondolja. Ez alapjan IS kovetkeztet(-het) a pasi, hogy a lany mennyire fogadja el.

"Azt érzem ezért el fog hagyni,vagy más nőknél fog kopogtatni." Nem biztos, hogy roszzul erzed. Konkret hazassagot tudok, ahol a pasi kiszallt, mert ezt nem kapta otthon meg. Eloszor csak alkalmi csajok, abbol kialakult egy baratno, abbol kialakult egy ideiglenes elkoltozes, abbol meg elvaltak.

37F

2011. júl. 11. 09:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Engem még egy nő se tudott úgy orálisan kielégíteni, hogy én ne segítettem volna be. Nem hibáztatom a mostanit se és nem ez alapján ítélem meg a kapcsolatunkat. Nekem így is örömet okoz az orállal. Monjuk én a szexet többre értékelem mint a szop@st.

Én viszont nyalni nagyon szeretem. Szóval azért is mondom ezt el, mert ha van egy kis érzelmi intelligenciája, akkor nem fog emiatt összeveszni veled. Beszéld meg vele, az a legtisztább.

26F

2011. júl. 11. 09:12
 5/13 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseriteni,de nekem volt egy ilyen barátnöm akit zaklattak gyerekoroábban..vártam rá 4 évet,de nem történt semmi köztünk,pedig úgy gondolom ha valaki 4 évet képes várni egy lányra akkor az már bizonyitott,de semmi..és mi történt? dobott! pedig én nem eröltettem semmit,mindig kedves aranyos voltam vele,akkor most én aki annyi idöt áldoztam rá,akkor mi volt velem a baj?
2011. júl. 11. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2011. júl. 11. 09:28
 7/13 A kérdező kommentje:
2hónapja vagyunk együtt és én minden alkalommal próbálkozom,de nem tud elélvezni!A szex is 1.5 órás.
2011. júl. 11. 09:28
 8/13 A kérdező kommentje:
19 éves.Ő meg 27.
2011. júl. 11. 09:29
 9/13 anonim ***** válasza:

"A szex is 1.5 órás."

Akkor a parod feszult meg Veled. Adj idot neki es ahogyan Hozzad szokik, annal inkabb rovidul ez az ido es annal inkabb konyebben fog elmenni.

2011. júl. 11. 09:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Az előttem lévő barátnőivel is ennyi volt az időtartam.Ugyhogy nem tudom most már mivan.
2011. júl. 11. 09:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!