Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom orálisan kielégíteni? Miért?
mond meg neki hogy nem esik neked jól.
ha a szex meg olyan hogy nagyon :D akkor meg szerintem kicsi az esély arra hogy elhagy.
Szerintem ez fontos egy pasinak. Sokkal inkabb, mint ahogyan a masik nem azt gondolja. Ez alapjan IS kovetkeztet(-het) a pasi, hogy a lany mennyire fogadja el.
"Azt érzem ezért el fog hagyni,vagy más nőknél fog kopogtatni." Nem biztos, hogy roszzul erzed. Konkret hazassagot tudok, ahol a pasi kiszallt, mert ezt nem kapta otthon meg. Eloszor csak alkalmi csajok, abbol kialakult egy baratno, abbol kialakult egy ideiglenes elkoltozes, abbol meg elvaltak.
37F
Engem még egy nő se tudott úgy orálisan kielégíteni, hogy én ne segítettem volna be. Nem hibáztatom a mostanit se és nem ez alapján ítélem meg a kapcsolatunkat. Nekem így is örömet okoz az orállal. Monjuk én a szexet többre értékelem mint a szop@st.
Én viszont nyalni nagyon szeretem. Szóval azért is mondom ezt el, mert ha van egy kis érzelmi intelligenciája, akkor nem fog emiatt összeveszni veled. Beszéld meg vele, az a legtisztább.
26F
"A szex is 1.5 órás."
Akkor a parod feszult meg Veled. Adj idot neki es ahogyan Hozzad szokik, annal inkabb rovidul ez az ido es annal inkabb konyebben fog elmenni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!