Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy olyan alkalma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy olyan alkalmakkor, amikor megnő valakiben az adrenalinszint, feláll neki?

Figyelt kérdés
Ha nincs szexuális igalom, csak mondjuk stresszhelyzet vagy vizsdga.
2011. júl. 9. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon extrém helyzetben fordult elő, ami párosul egy kellemes érzéssel
2011. júl. 9. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
igen ezért a bankrablók le szokták vágni hogy ne akadályozza őket a munkában
2011. júl. 9. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Fizikailag lehetetlen.

Az adrenalin felkészíti a testet a védekezésre,ezért a heréket felhúzza a lehető legközelebb a testhez a heréken lévő bőr is összehúzódik,megkeményedik és a pénisz is a lehető legkisebb méretet veszi fel.

De egyszerűbb ha megnézed a farkad bármilyen edzés után.

2011. júl. 9. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsős koromban volt hogy diktált a tanár elírtam elkezdtem radírozni kiszakadt a lap és ez úgy érintett hogy feláltt és egy moccanat után jött egy orgazmus,nem tudom hogy ez hogy jöhetett de nagyon jó volt!:D
2011. júl. 9. 20:21
 5/6 moniquelime válasza:

ez érdekes: nekem volt egy ismerősöm, aki mesélte, hogy gyerekként felmászott egy fára, és attól elélvezett, egy másik pedig a kötélmászáskor, szerintem tök ari.:) a nőknél nem hinném, hogy van ilyen, ill. nekem még sosem volt.

de tuti van abban vmi, amit kérdezel.

2011. júl. 9. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Az adrenalin felszabadulása a szimpatikus idegrendszer hatására történik, míg az erekció paraszimpatikus hatásra. A kettő általában ellentétesen működik. Szóval nem hiszem, hogy gyakori. Bár ki tudja...
2011. júl. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!