Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek képes lenne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek képes lenne egy fiú sok hónapon át hülyíteni azért egy lány, hogy letudja fektetni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Még évekig is babámXD
2011. júl. 9. 17:26
 12/22 anonim ***** válasza:

"azóta nem is hiszek senkinek, aki teszi a szépet"

Ki kell hogy ábrándítsalak kiscsillag. Én nem teszem a szépet, hanem őszínte vagyok. Azért mert nem vagyok bunkó nem jelenti azt hogy csak kalandozok! Nem változhatál, mert most naív vagy!!:D

2011. júl. 9. 17:29
 13/22 anonim válasza:
persze.
2011. júl. 9. 17:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Az a pasi már NAGYON szerencsétlen lehet,aki 2 hónapig nem ér el semmit egy lánynál!
2011. júl. 9. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Ki kell hogy ábrándítsalak kiscsillag. Én nem teszem a szépet, hanem őszínte vagyok. Azért mert nem vagyok bunkó nem jelenti azt hogy csak kalandozok! Nem változhatál, mert most naív vagy!!:D

Én akkor is jobban érzem magam, ha nincs ez a műduma, meg "önzetlenségből" fakadó udvarlásos figyelmes baromság...

Ha valaki frankón közli, hogy mit akar az sokkal hihetőbb. Amúgy is csak addig olyan nagyon rendes egy pasi amíg udvarlás van. Utána vagy olyan lesz, mint normálisan lenne, vagy papucs, ha tovább folytatja a nyalizást.

Szóval egyszerűbb, ha már előre megmondja, hogy mivan. Gondolom te pl nem vágod egy csaj arcába, hogy utálsz rendet rakni, és úgy látnád helyénvalónak ha ő rámolna utánad, azon kívül pedig megtanulhatna főzni is ,mert nem árt. De ez csak egy példa, lehet más is, amit biztos nem nyögsz be ilyen nyíltan.

Kiscsillag.

2011. júl. 9. 17:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Neked fóbiád van:D Fordulj orvoshoz.
2011. júl. 9. 17:44
 17/22 anonim ***** válasza:
akivel eddig szexkapcsolatom volt,az mindig túl kedves volt és figyelmes :D tök érthetetlen...a bunkó parasztokkal én is több hónapos kapcsolatokba tudtam eddig keveredni...érdekes.
2011. júl. 9. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:
ja.. de én úgy vagyok ezzel hogy amíg a lány sem akarja addig én sem.. remélem értitek :)
2011. júl. 9. 17:45
 19/22 anonim válasza:
Képes, jó nagy lúzer lehet, ha eddig bírja cérnával, és nem néz valami elérhetőbb préda után.
2011. júl. 9. 17:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Még valami kiscsillag:D Azt írtam őszínte vagyok és te erre ezzel jössz: "Ha valaki frankón közli, hogy mit akar az sokkal hihetőbb." Mondom, hogy menj orvoshoz:D
2011. júl. 9. 17:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!