Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek képes lenne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek képes lenne egy fiú sok hónapon át hülyíteni azért egy lány, hogy letudja fektetni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 17:09
1 2 3
 1/22 mimano ***** válasza:
90%
Igen.
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
persze, vannak ilyenek... de ezesetben az is lehet, hogy nem csak azt az egy lányt hülyíti, hanem több vasat is tart a tűzben... ilyeneket messze kerülni kell.
 3/22 anonim ***** válasza:
Igen.... -,- Tapasztalat.
2011. júl. 9. 17:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már így. Igazi "herceg fehér lovon" típus, elő is adta a nagy szerelmet, aztán mikor végre megadtam neki, amit akart (értsd lefeküdtem vele), már MÁSNAP elküldött.
 5/22 anonim ***** válasza:
50%

Sztem meg nem!Sok hónapot küszködni egy szexért nem épp kifizetődő!(nem az anyagiakra gondolok)

Max egy hónapot szánnak rá szerintem,ha az idő alatt nem tudja lefektetni tovább nem próbálkozik!

6/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont egy hónapig tartott, de ez épp elég volt, hogy aztán több hónapra hazavágja a szerelmi életem.
2011. júl. 9. 17:16
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó de igen... Csak ahogy valaki írta fentebb, valszeg több project fut egyidőben. De én még egyszer nem leszek ennyire naiv, azóta nem is hiszek senkinek, aki teszi a szépet. :)

Én igazából egy ilyen pofára esés miatt kedveltem meg a b.unkókat. :D Velük halál frankón sokkal jobb, a mostani barátommal is messze a legjobb minden, ami valaha volt, pedig eddig csak "jófiúkkal" ismerkedtem.

2011. júl. 9. 17:16
 8/22 anonim ***** válasza:
utolsó előtti
2011. júl. 9. 17:17
 9/22 anonim ***** válasza:
hello mimano, megint otthon hagytad a humorérzéked?:D ilyen savanyú a hangulat mostanság nálatok?
2011. júl. 9. 17:23
 10/22 anonim ***** válasza:
De még mennyire!
2011. júl. 9. 17:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!