Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, a szőke kék szemű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a szőke kék szemű, vagy inkább a sötétebb hajú, sötétebb szemű, szőrösebb férfiak jönnek be inkább?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van ez a két alapvető típus: a szőrtelen, szőke, kékszemű, fehér bőrű északi, és a sötétebb, szőrősebb barna/fekete hajú, kicsit déliesebb, mediterránosabb típus. A lányoktól azt hallottam, hogy az utóbbit férfiasabbaknak tartják, de ennek ellenére sok lány inkább a szőke szépfiúkra bukik. Kíváncsi vagyok mi az igazság, és melyik típusnak milyen a tetszésindexe :DD Elárulom, én is a két típus egyikébe tartozom :)Kort is légyszíves!
2011. júl. 9. 14:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

A második típust szeretem inkább, de nem zavar, ha egy férfinek kék a szeme.

Igazából nekem egy valami az, ami iszonyúan nem tetszik. Amikor valakinek szőkésbarna haja van és pirosra barnul le. Nekem az szörnyű.

Egyébként imádom a sötétbarna hajú, barna szemű férfiakat. Az én szemem kék és a hajam szőke. Születésemkor világosszőke volt, most sötétszőke, de világosítottam rajta :)

2011. júl. 9. 15:53
 22/44 anonim ***** válasza:

A második jobban bejön, de a szőke hajú kék szeműekkel sincs semmi bajom...

Igazából ez még édes kevés, mert nálam a többi összhatás is sokat számít!

2011. júl. 9. 16:23
 23/44 A kérdező kommentje:
Király... mivel én nem a kékszemű, szőke típusba tartozom. És eddig ez a nyerrő :)
2011. júl. 9. 16:27
 24/44 anonim ***** válasza:

Mikor jártál utoljára az utcán?Hibás a besorolás.Szőke is lehet szőrös és férfias,barna hajú is lehet "barátnő" alkat...

19/L

2011. júl. 9. 16:43
 25/44 anonim ***** válasza:

Tetszett már szőke kék szemű pasi is. De jobban preferálom

a sötétebb hajúakat pl a fekete haj vagy sötétbarna haj kék szem párosítással nagyon bejön. De a barna szeműeket is nagyon szeretem. A magasság mindegy.

Amit nagyon szeretek még, hogy barna bőr is hozzátartozik. Szóval akkor barna,fekete haj, sötétebb vagy kék szem, és barna bőr. Hmm. Szeretem. :-D Kevés ilyet látok sajnos:-(.

De nem a hajszíntől,meg a szemszíntől függ, hogy ki milyen férfias. Itt a belső tulajdonságok is fontosak.

Inkább ez határozza meg ki milyen egy ember, mint a külső.

2011. júl. 9. 17:14
 26/44 A kérdező kommentje:
Zsírkérta! Eddig vezetnek a barna , sötét szeműek!!! Még-még! Egyébként én még nem láttam barna szemű, kék szemű embert.... Van pl. ilyen híres ember, tudtok példát mondani ?
2011. júl. 9. 18:50
 27/44 anonim ***** válasza:
2011. júl. 9. 18:55
 28/44 anonim ***** válasza:

De azért ő a best of:

[link]

Bármit ezért a hapsiért :D

2011. júl. 9. 18:56
 29/44 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy a barna haj, kék szem kombó a nyerő :).
2011. júl. 9. 18:57
 30/44 A kérdező kommentje:
Haha... az utolsó pasi, akit átküldtél pont olyan mint én, csak 25 évvel idősebb verzióban... nincs kedved ismerkedni ? Nem is kellene bármit megtenned, csak egy üzit írnod.. Szóval ?
2011. júl. 9. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!