Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, a szőke kék szemű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a szőke kék szemű, vagy inkább a sötétebb hajú, sötétebb szemű, szőrösebb férfiak jönnek be inkább?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van ez a két alapvető típus: a szőrtelen, szőke, kékszemű, fehér bőrű északi, és a sötétebb, szőrősebb barna/fekete hajú, kicsit déliesebb, mediterránosabb típus. A lányoktól azt hallottam, hogy az utóbbit férfiasabbaknak tartják, de ennek ellenére sok lány inkább a szőke szépfiúkra bukik. Kíváncsi vagyok mi az igazság, és melyik típusnak milyen a tetszésindexe :DD Elárulom, én is a két típus egyikébe tartozom :)Kort is légyszíves!
2011. júl. 9. 14:03
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
68%
Barna vagy fekete haj,kék szem,és legyen magas...mmmmm ugrok rá... :))
2011. júl. 9. 14:09
 2/44 anonim ***** válasza:
58%
Én a tipikus Barna haj barna szem, alapba magas "férfiasabb" típus vagyok hála Isten.. és kiráz a hideg mikor ilyen kis "alfahímeket" látok :D szerintem egy nőnek férfi kell nem pedig egy kis "barátnő" aki elvileg hím nemű :D
2011. júl. 9. 14:09
 3/44 krameri ***** válasza:

utolsó(14:09)

azért vagy férfias, mert barna a szemed meg a hajad, és én azért vagyok ˝alfahím˝ ˝barátnő˝, mert kék a szemem és szőke vagyok?

gratulálok!.

2011. júl. 9. 14:16
 4/44 anonim ***** válasza:
53%
Inkább a második jön be általában. de valóban nem ettől lesz férfias. szóval bármelyik jöhet, ha olyan, amilyen. :)
2011. júl. 9. 14:19
 5/44 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:09

gratulálok...most aztán meg mondtad...nem a szemszíntől leszel férfi,és NEM is attól,amit magad alatt hordasz...

Egy férfi nem próbálja leplezni az irigységét,azzal,hogy ekkora hülyeségeket ír...itt kezdődik....nőj már fel picit!

2011. júl. 9. 14:21
 6/44 anonim válasza:
nekem is a barna szemű és barna hajú pasik jönnek be inkább :D
2011. júl. 9. 14:24
 7/44 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is a sötét hajúak tetszenek, de nagyon vonzódom régóta egy nem túl magas, szőkés hajú kék szemű, világos bőrű férfihoz. Érdekes, de néha más emberbe esik bele az ember lánya, mint ami az esete lenne.

28N

2011. júl. 9. 14:39
 8/44 anonim ***** válasza:
A 2. típusú jön be jobban. Én a kék szemet valamiért nem találom vonzónak. Nem a szemszín, hajszín alapján ítélek, de ha csak a kinézetet nézzük, a 2. jön be jobban. :)
2011. júl. 9. 14:39
 9/44 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony vagy normál alkatú (sportosabb lehet, de nem fontos - semmiképpen nem ruhában is feltűnően elhízott), szőrtelen (enyhe nem zavar), viszont fekete hajú srácok jönnek be, és pont van is egy ilyenem :)

De ez csak egy preferencia, "ha már kérdezed" alapon :) - soha nem szelektáltam haj- vagy szemszín szerint, és alkatilag is sok minden belefér. Mindkét általad említett típusból volt már, aki bejött. Ami nekem nem jön be, az az elhízott illetve nagyon szőrös - de sok más csajnak meg igen.

2011. júl. 9. 14:40
 10/44 anonim ***** válasza:
77%

barna haj és fekete bogárszem :P imádom

amúgy köztudott, hogy a kék szem sokkal könnyebben romlik el, ellentétben a barna, sötét szeműekkel, akik pontosabban érzékelik a mozgó tágyakat, és jobban fel tudják mérni azok helyzetét.

A legtöbb ember egyébként barna szemű, hiszen ez számít úgymond eredeti szemszínnek, a kék szemszín csak később, egy mutáció révén alakult ki... (Josef Mengele - emberkísérletek)

2011. júl. 9. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!