Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexre kellene:S Hogy mondja meg neki?
Figyelt kérdés
A barátommal szakítottunk egy hete, eléggé megviselt, de valahogy túltettem magam. De eléggé jó volt vele és szeretem azért valamennyire, de nem szeretnék vele megint kapcsolatot, csak egyszer-egyszer összejönni, dumálni és szeretkezni. Ezt hogyan mondjam meg neki? Félek mit válaszolna a másik meg mi van ha már új barátnője van?:S2011. júl. 9. 13:05
1/19 A kérdező kommentje:
A történetbe beletartozik, hogy ő szakított velem. Egyik napról a másikra kidobott:S
2011. júl. 9. 13:06
2/19 anonim 

válasza:

Elég gáz ,ha már szakítás utána rá egy hétre már új barátnője van ...
3/19 anonim 

válasza:

Egyik napról a másikra kidobott téged, és te még vissza akarod kuncsorogni magad, hogy néha szexeljetek? Én nem aláznám meg magam ennyire.
4/19 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy nem biztos de szerintem már másnap összejött valakivel:S:S ezért dobott előbb engem:S
2011. júl. 9. 13:10
5/19 anonim 

válasza:

hát, attól függ, te szakítottál vele, vagy ő veled (közös megegyezés nincs),
hát elég izgató lehet h. valaki csak arra kell egy lánynak, de egy kis idő után tönkremehet érzelmileg, (nem tudja majd h. viszonyuljon ehhez),
ha te szakítottál vele, akkor valószínű még jobban kívánni fog mint ezelőtt, de fájni fog neki h. nem lehet ennél több,...
ha ő szakított veled, hááát az téged tenne tönkre "egy idő után"
bármi is lenne a vége, ha egyszer az egyikőtök találna egy "normális" társat, a másik kopp on maradna, és neki fájna..., én nem javaslom h. csak ennyiért állj össze valakivel, mert a végén szenvedni fog valaki "szerelem hiányától",
6/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy ebben már érzelem biztos nem lesz se felőlem se felőle. Legalábbis mély, de én sem tudom biztosra hogy ha össze is jönne egy egy alkalom az mit tenne a baráti.... kapcsolatunknak
2011. júl. 9. 13:12
7/19 anonim 

válasza:

Azért akarsz vele továbbra is vele szexet mert még kötődsz hozzá. Nos ebből csak te jönnél ki rosszul mert ő érzelmileg elhanyagolna miközben te még érdeklődsz iránta. ha tényleg olyan fontos a szex keress vki mást. Ha tényleg túltetted magad rajta akkor ne foglalkozz és ne beszélj vele. de te nagyon nem tetted még magad túl ha dumálgatni és szexelni akarsz.
8/19 anonim 

válasza:

juj már másnap? és te annyira megaláznád magad h szexért kuncsorogsz nála? ez így tényleg gáz, de ne hitegesd magad h érzelem nincs már a részedről. egyrészt ha tényleg bírtad 1 hét alatt nem lehet elfelejteni vkit másrészt nem akarnál tőle semmit. szex barátsággal pedig nincs.
9/19 A kérdező kommentje:
Jó de nem tudok odamenni egy ismerősömhöz, hogy kell valaki akivel tudnék szeretkezni. Milyen hülyén jönne ki.
2011. júl. 9. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!