Aki azt mondja a párjának: "Még nem állok készen a szexre! ", az miért mondja ezt?
Szeretnék frappáns érveket. Merthogy azt gondolom, sokszor még megindokolni se tudjátok. Pedig oka mindennek van.
20 év alattiak ne írjanak, ott úgyis tudom az okát.
Írjatok kort, nemet is.
Mert általában lányok csinálják ezt, de biztos van fiú is.
Csak érveket. Ne vitatkozzunk, kinek van igaza, ki hülye és ki nem, engem az indíttatásaitok érdekelnek.

Én viszonylagos ismeretség mellett, egy intim légkörben tudok felszabadultan szexelni, az meg nem alakul ki 1-2 randi alatt. Ez nem taktika, szemétkedés, vagy ilyesmi. Az is benne van, hogy semmi kedvem ahhoz, hogy végül kiderüljön, csak a szexre kelljek, de nem csak ez van a háttérben. (úgyhogy ne gyertek azzal, hogy több hét, hónap után is kiderülhet ez, mert az esélyek azért mások,meg mondom,más okok is vannak)
Egy majdnem idegennel nekem nem megy, egy hónap körüli találkozgatást optimálisnak, a magam számára szükségesnek tartok. Volt már, hogy kevesebb idő alatt került sor a szexre, de akkor minden nap több órát találkoztunk.
29/N

Ha szűz emberekről van szó, nyilván más kérdés, ott a főleg a lánynak szüksége van a fokozatosságra, a petting időszakára (ami nem 1-2 alkalom, hanem több hét, hónap) - és szerintem nem sokat változtat ezen az,hogy 20 alatt vagy fölött szűz.
Mióta vagy együtt a barátnőddel, aki ezt mondta?
9 hónapja és 23 évesek vagyunk, szüzek.
De most nem őmiatta kérdem, csak úgy általában.

Hát én ilyet sosem mondtam senkinek.:D De én mondjuk nem is tartottam magam soha a "társadalmi elvárásokhoz"...
Ezt általában szűz lányok mondják ugye...:)
Most ha valaki még nincs kész a szexre, minek van "pasija"??? Ha odáig eljutott, hogy tetszik neki egy srác, szexuálisan kívánja, annyira nem lehet éretlen hozzá, mert az ösztönök már működnek.
Innentől vagy olyan kretén neveltetést kapott, hogy -anyuka ugyan 19 évesen már megszülte a gyerekét-, de a kislánya 18 év előtt ne veszítse el mert jaj mi lesz, vagy a csaj ilyen hülye színjátékot játszik, hogy kiderítse, "csak ARRA kell-e a fiúnak",...
Ilyen hülyeségek.
Ma már megjegyzem ezek a játékok tök feleslegesek.
Addig volt fontos, meddig szűz egy csaj, amíg illett szüzen az oltár elé állni.
Valahogy annyira beidegződött ez az őrület, hogy még most is szentül hiszik a kamaszok, hogy akivel lefekszenek, az fogja őket oltár elé vezetni...
naaagy nagy gubancok vannak itt kérem szépen...
nem fejtegetem tovább, mert oldalakat tudnék erről írni...
A lényeget szerintem így is érted.
Szerintem aki egészséges lelkületű, tudja, mikor akar pasit, ha pasit akar, le is akar vele feküdni, stbstb...

ja és fontos elmondanom, hogy én 15 évesen vesztettem el (előtte is el akartam, de töketlenek voltak a fiúk) úgy, hogy 2 hete ismertem a barátomat, 1 hete jártunk.
Ő is szűz volt még, de azt hitte, én nem vagyok az. Amikor utána kiderült, hogy az voltam, nem hitte el, mert úgy mozogtam, stbstb...
Ezután még 1,5 évet jártunk, aztán meguntam, hogy a fejemre akar nőni és már a gyerekeket tervezi.
Az egész fejben dől el. Annyi ember van, aki elfolytja magában ezeket az ösztönöket...
Kár, mert szép része (lehetne) az életnek!!!

Csak egy picivel vagyok 20 alatt, szóval remélem megbocsátasz. Egyrészt, bármennyire is hihetetlen a félelem. Az újtól, ismeretlentől (úgy ismeretlen, hogy még sosem csináltam ugye) való természetes félelem, és az, hogy maximalista vagyok, és a tökéletességre törekszem, tehát nem ugrok csak úgy hipphopp bele, hanem előtte 100%ig megbizonyosodok, hogy mi történik, hogy történik miért történik, és az úgy jó. És ez a szám még nincs 100 jelenleg. Másrészt mivel első igazi kapcsolatom, fokozatosan ismerkedem a testiséggel, és jó végigjárni az utat, hogy folyamatosan mindig egy picivel több, izgalommal várjuk az újat, de közben kiélvezzük azt, ami már van. Nem jó a csapjunk-bele-a-lecsóba-hozzáállás itt. És ez nekünk tökéletesen megfelel. Akármekkora is a szerelem, egy időtényező mégis van. Ja, és fiú vagyok.
Az, hogy az ilyen claufélék hirdetik, hogy aki nem dug folyton, az hülye, nem azt jelenti, hogy el is kell nekik hinni. Mindenki találja meg a neki megfelelő ütemet, és éljen boldogan. És egy kapcsolatnak nem a szex a lényege...

Akkor úgy fogalmazok:
mire kell egyáltalán késznek lenni, ha valakibe szerelmes vagy? Ha szereted, akkor kívánod.
Én például logikus válasznak tartanám azt, hogy kell egy bizonyos fokú lelki kötődés kialakulása. De ez nem ad rá magyarázatot, hogy néhány lány miért akar évekig várni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!