Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány szemüveges, levegye orál közben, vagy ne?
Engem nagyon zavar, legalább annyira kizökkentő, mint a gumit felrakni. (ezért szedek tablettát.)
Titeket is zavar?
Szex közben meg aztán katasztrófa.
Az is zavar titeket?
(én mindig leveszem, csak akkor eszembe jut, hogy szemüveg. és az valahogy olyan kiábrándító, nem érzem magam nőiesnek, pedig egyébként nincsenek ilyen gondjaim magammal.)
nem kell kiábrándulnod, sztem szemüveggel is ugyan olyan szép lehetsz mint a nélkül, szval nőies vagy így is úgy is ^^.
Orál közben sztem leshet vagy csúszkálhat, "ha már sex is van" akkor általában mindig igazgatni kell, párom kontakt lencsét tesz fel szeretkezéskor, persze lát a-nélkül is, én mind3 félén szeretem, engem nem szokott zavarni, "mi nálunk a haj okoz problémát, én szeretem kiengedve és gyakran a szánkba kerül :P", de ez se zökkent ki. Nyugodj meg, és amikor kényelmesebb, akkor viselj szemüveget:),
+(kieg: sztem ha szemüveggel is csinálod és igazítani kell rajta, és ha a szádban van még a "nyalóka", elég izgató is tud lenni..."tudat alatt nekem az játszódna le: jé miért állt meg,..."?" biztos szemüveg, de még mindig a szájában van,:o, még ezért sem hagyná félbe :o, Imádom!!!<3"
Ahogy kényelmesebb, sztem "könnyen egymásra tudtok ismét hangolódni" :)
azta nem ilyen válaszokra számítottam, azt hittem jön a fujjolás.:D
köszi mindenkinek!!:)
Figyi,
Nem tudom milyen szemcsid van, hogy áll neked, hogy nézel ki, stb stb
De ha már orálig jutnánk tuti bejönnél nekem, a szemüvegeddel együtt is.
Úgy hogy engem egyáltalán nem zavaran ha szemüvegben csinálnád. Hagyd csak fent nyugodtan. Ne csinálj ebből problémát.
(Kérdéstől függetlenül én szeretem a szemüveges lányokat.)
Szerintem mind 1 h szemüveggel v nélküle,nekem mindig tetszettek a szemüveges lányok,a csajaim töbsége azvolt,most is azvan.
Ebből nemkell problémát csinálni,ahogy neked kényelmes,ha leveszed leveszed ha nem nem.Szerintem a pasid se zavarja.
És te hogy állsz a szemüveges pasikhoz, kedves kérdező?
Téged zavar-e a szemüveg mikor épp nyalnak?
Vagy zavar-e szex közben?
(szemüveges pasik nevében kérdezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!