Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeket miért tartják legtöbbször szánalmasnak?

Én heteró lány vagyok, de kint voltam a felvonuláson. Nem volt semmi különös. Én jól éreztem magam :) Egy csomó meleg ismerősöm van, a legjobb barátom is meleg. Elég furcsa, mert most, hogy belegondolok, elég undorítónak találom, amit sok heteró férfi művel. Végigmegyek pesten az utcán, és nem bírják ki, hogy meg ne bámuljanak annyira, hogy majd kiesik a szemük. És ez még csak az enyhébbik eset. Volt már rosszabb is. Talán azért barátkozom melegekkel, mert ők nem másznak rám.
Nem kéne elítélni azt, ha valaki meleg. Mindenkinek meg van a joga, hogy azt szeressen, akit csak akar. És büszkén vállalja is ezt :))
15/L

Én meg határozottan lesz@.rom. Ő dolga. Persze az már más dolog, amikor az utcán két rózsaszín "Borat-ruhás" divat-meleg sétál el magassarkúban (persze ez merőben elrugaszkodott példa, de remélem értitek mire gondoltam). De alapvetően nem érdekel, ha nekik ez a jó, akkor oké, csinálják. Amíg nem kötik az orrára, SEMMI köze hozzá SENKINEK. Nekem sem. Neked sem. Neki sem. Senkinek sem. Persze ezt a melegfelvonulást, meg mittoménmit hülyeségnek tartom. És nem, nem azért mert melegfelvonulás. Ha heterofelvonulás lenne, azt is hülyeségnek tartanám. Oké, legyen meleg, ha neki ez jó. De a felvonulás már sok egy kicsit. Minek, kérdezem én. Aki homoszexuális, az egy, a sok divat-homoszexuálist tömörítő felvonulás nélkül is az, és talál magának párt. Ez a melegfelvonulás tényleg csak arra jó, hogy a sok divathomokos játssza az agyát, lejáratva a többit.
Uff, én beszéltem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!