Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A melegeket miért tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeket miért tartják legtöbbször szánalmasnak?

Figyelt kérdés
Addig oké, hogy mondjuk valaki nem szereti őket, vagy magát a homoszexualitást nem fogadja el, de sokak szerint miért szánalmas? Meg miért van az, hogy ha valakit meg akar valaki sérteni, akkor leßuzizza?
2011. júl. 9. 09:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
nem tudom, biztos ezért mert ami idegen, és nem ismerik, az már rossz, nem tudják elfogadni, hogy ez természetes, és mi is csak egy kis lények vagyunk a természetben, akik Előbb utóbb meghalnak, és e kis idő alatt, szeretnénk kiélvezni az életet, ahogyan szeretnénk, és érzünk. Nekem nem a társadalom fogja megmondani, hogy mit csináljak, mert egyeseket az vezet, és ezért van a sok homofob, mert kénytelenek felfogni a valóságot, és csak a saját látókörükbe vannak benne, amiből mozdulni nem tudnak. Ez csak egy vélemény. 17/Fmeleg
2011. júl. 9. 09:29
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem egyrészt az emberi tudatlanság ennek az oka. Az előző rendszerben gyakorlatilag szó sem esett a homoszexualitásról, így az ebben felnövő generáció nagy része ezt egy visszataszító jelenségnek tartja, amelyet tovább súlyosbít a mai szélsőjobb hozzáállása. Másrészt az emberekben mindig is benne volt és lesz a számukra ismeretlentől való félelem. Egyébként azt vettem észre, hogy az én korosztályom (20-as éveikben járók) ezt sokkal könnyebben elfogadják. Egyetlen barátom sem került tőlem távolabb, miután megtudta, hogy meleg vagyok, szánalmasnak még senki nem nevezett. Aki "b...zik", az pedig szerintem a saját kulturálatlanságát és alacsony intelligenciaszintjét fejezi ki ezzel.

24/F (meleg)

2011. júl. 9. 09:33
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
nekem pl azzal semmi gondom nincs ha vki meleg. igy született nem tehet rola. személy szerint 1 meleget se ismerek de nem bánom mert nembirnék megbarátkozni a gondolattal de bajom nincs vele ha nem "reklámozza" , de nem ettöl függ h valaki jo v rossz ember lesz hanem a személyiségétöl. a felvonulások... na azzal viszont már bajok vannak. büszkeség menetének nevezik meg ezzel akarják elfogadtatni magukat miközbe sokan épp emiatt utálják öket mert szerintem eléggé erkölcstelen és gusztustalan mikor egy szakállas férfi miniszoknyába rázza magát. és ezt magyarázd ki a gyerekednek ha véletlen arra jártok... a felvonulás sztem abszolut provokálás és jo fogadják el h melegek és fogadják el mások is mert sajnos igy születtek de nem kell büszkének lenni rá és reklámozni.
2011. júl. 9. 09:36
 4/22 anonim ***** válasza:
62%

Szerény véleményem szerint azért, mert ez nem normális. A természetadta adottságok miatt, két férfinek, vagy akár két nőnek nem születhet gyermeke. Az ember egyik legszebb élménye az életben, ha SAJÁT gyermekét felnevelheti(igaz, ez manapság nem divat). Náluk ez lehetetlen, hogy saját gyermeket nemzzenek.

Nem akarom bántani őket! Szó sincs róla. Én nem vetem el a homoszexualitást, de szerintem ez IS oka lehet annak, hogy szánalmasnak tartják őket. De lehet, hogy nem. :)

19/L hetero

2011. júl. 9. 09:40
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
A hülyéknek mindig kell valami, amit éppen utálhatnak.
2011. júl. 9. 09:48
 6/22 anonim ***** válasza:
75%

"Szerény véleményem szerint azért, mert ez nem normális. A természetadta adottságok miatt, két férfinek, vagy akár két nőnek nem születhet gyermeke."

Akkor ugye te soha nem fogsz óvszerrel vagy fogamzásgátlóval szexelni, mert az nem normális?

2011. júl. 9. 10:05
 7/22 anonim ***** válasza:
akkor te csak akkor szexelj légyszi, ha gyereknemzésre használod!
2011. júl. 9. 10:14
 8/22 anonim ***** válasza:
3%
A melegek azok abnormálisak. fogalmam sincs, hogy hogy lehet azonos nembelihez vonzódni. Undorítónak tartom
2011. júl. 9. 10:22
 9/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szánalmas, csak természetellenes. Ez mindenkinek a magánügye, hogy melyik nemhez vonzódik. Ettől függetlenül, mivel a nagy többség és az általánosabb az, hogy férfi és nő és nem nő és nő vagy férfi és férfi (habár manapság toleránsabbak szerintem) ezért válthat ki ellenségeskedést. Az emberekben ösztönösen ott van a fajfenntartás, különböző érzések, mint a "gyengébb nem" stb. Viszont egy két azonos nemű pár esetében ezek elvesznek, hiába van köztük is ugyanez meg. Nekem van meleg ismerősöm, nincs vele semmi bajom. De én is természetellenesnek tartom az azonos neműek kapcsolatát. És nemcsak a fajfenntartás miatt, hanem azért is, mert egy férfi teljesen másképp elégít ki egy nőt is viszont fordítva. (ezzel nem azt akarom mondani, hogy az azonos neműek szexuális élete silány vagy ingerszegény). Szóval szerintem ez pont egy olyan kérdés, amit az ért meg aki hetero. Egy hetero sosem fogja megérteni a homoszexuálisok érzéseit, ahogyan egy homoszexuális sem egy heteroét. (25L)
2011. júl. 9. 10:41
 10/22 anonim ***** válasza:
Az internet is természetellenes, akkor mostantól menj vissza a barlangba pls :P :P
2011. júl. 9. 10:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!