Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cin Cara kérdése:
Egy nö meg tud lenni sex nélkül egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 00:10
11/22 anonim válasza:
Egyetértek 00:14-el... Attól, h mi nem meséljük a haverjainknak, h mennyit dugtunk és igényesebben kezeljük ezt, attól nekünk lehet sokkal nagyobb igényünk van rá, csak kulturált formában nxilvánítjuk ki
12/22 anonim válasza:
más nők felé sem érzel semmit? vagy csak a barátnődet nem kívánod? lehet meg kellene nézetned magad szakemberrel, ezt most nem rosszindulatból mondom...
13/22 anonim válasza:
Egyetértek, ha egyáltalán nem vágysz egy nőre sem (és férfiakra sem), nézesd meg magad egy szexuál-pszichológussal, mert valami gond is lehet, amit kezelni kell(het).
14/22 anonim válasza:
jobban jártál, én nekem óriási libidóm vna csak épp egy nő sincs, akinek kellenék, úgyhogy már ott tartok, hogy megőrülök szex nélkül és el fogok menni prostihoz előbb vagy utóbb, hisz másképp szűz maradnék örökre sajnos
15/22 A kérdező kommentje:
van olyan hogy sexuál pszihológus?
2011. júl. 9. 00:32
17/22 anonim válasza:
Persze, hogy van, ez a neve, ez a szakmája. Ne félj, szerintem mindenképp érdemes lehet felkeresni, mert sokat lendíthet a kapcsolatotokon is idővel. Sok sikert!
18/22 anonim válasza:
igen...de mégis hány éves vagy...azért egy felnőtt ember már hallott ilyenről :/
19/22 Badgirl0325 válasza:
Hát, ha már mondja is, hogy nem bírja, akkor ez egy figyelmeztetés arra, hogy ha alkalma lesz, meg fog csalni, aztán szépen elhagy!
20/22 A kérdező kommentje:
Akor most öntök olajat a tüzre mert sajnos fiatal vagyok 19 éves és nagyon szarul érzem magam ez miatt egyépként a barátnöm 20.
2011. júl. 9. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!