Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik az, hogy egy harmincas évei elején járó bomba pasi ne kívánja a szexet?
Én is orvosira járok, bár nekem első diploma lesz. Hidd el, emellett baromi nehéz egyáltalán időt szakítani a párunkra, stresszes és leterhelő, fizikailag és lelkileg is. Pláne ha 30-as éveiben van, mivel akkor már csökken az agysejtek száma, így nehezebb a tanulás. Tehát a suli okozta megterhelés alapból lecsökkentheti az effajta igényeit.
A másik dolog, hogy tényleg létezik, hogy egy srácnak ne a szex körül forogjon minden gondolata... Az én barátom 22 éves, Ő nem ilyen stresszes életet él, nem is élünk még együtt, de ha egy héten minden nap van alkalmunk szeretkezni, akkor neki bőven elég 2-3 alkalom egy héten... Eleinte persze gond volt belőle, mert én többször kívántam, és azt hittem, nem vagyok elég kívánatos számára. Aztán leültünk és megbeszéltük, Ő elmondta, hogy soha nem is volt nagyobb "étvágya", hogy nálam jobbat nem is kívánhatna és imád velem szeretkezni, de többet ér neki egy közös program pl. kirándulás, filmnézés mint a szex. Mostanra (3,5 éve vagyunk együtt) kialakult nagyjából az arany középút- én naponta szeretkeznék, Ő kb 3naponta, íg végül is kétnaponta szeretkezünk ha van rá alkalom (persze ez nem vmi szabály, nem számolgatjuk, hogy volt e előző nap vagy sem, egyszerűen én nagyjából hagyom kezdeményezni, de néha én mászok rá, és most már tudom, mikor számíthatok rá, hogy lesz is valami a dologból.)
Én ennyi idő után már inkább úgy fogom fel, hogy örülök neki, hogy bármilyen közös programot annyira élvez velem, hogy amiatt a szexet is félreteszi, emellett örülök, hogy nem olyan szexéhes, hogy ha két hétig nem tudunk találkozni, akkor se fog más nőt keresni szexelni, és amúgy se...
Ha Neked ez nagyon nagy gond, akkor ülj le vele beszélni az aggodalmaidról, és kössetek kompromisszumot, hogy néha adja meg magát, ha Te nekiesel :) Ha dúl a szerelem, akkor biztos, hogy ez a dolog nem fog közétek állni. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!