Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg létezik az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik az, hogy egy harmincas évei elején járó bomba pasi ne kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
A páromról van szó, 2-3 havonta ünnep, ha végre szexelünk egyet. Azt állítja, neki ennyi elég, mert annyit hajt a suliban (orvosi,második diploma), h egyszerűen nincs rá energiája, kedve. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy élete teljében lévő istenférfiállat ne akarjon szexelni... komolyan van ilyen? Arra gondoltam, biztos jut neki minden hétre más mellettem, de mentségére szól, hogy amikor végre valahára megtörténik, tényleg látszik és érződik rajta a kiéhezettség...
2011. júl. 8. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen.Én is igy vagyok néha.

33f

2011. júl. 8. 23:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Orvos!
2011. júl. 8. 23:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért orvos?Mert 33évesen nem a keféléen jár csak az ember agya,és vannak számára fontossabb dolgok is?
2011. júl. 9. 00:01
 4/13 A kérdező kommentje:
csak lesz...de azok nem szexelnek? :D
2011. júl. 9. 00:02
 5/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, h csak a kefélésen járjon az agya, de azért van egy barátnője, aki néha az eszébe juthatna ilyen téren...a 2-3 havonta egy szex már a ló másik oldala szerintem...
2011. júl. 9. 00:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Lepd meg ezzel a termékkel.

[link]

Kb 2-3 nap alatt hat.

2011. júl. 9. 00:56
 7/13 A kérdező kommentje:
jobban örülnék neki, ha magától kívánna :(
2011. júl. 9. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Biztos, de tényleg nagyon kimerült lehet.
2011. júl. 10. 20:02
 9/13 AtyeszLL ***** válasza:
28%

Orvos a pasid, jól néz ki, és panaszkodsz.

Van akinek nem lehet a kedvére tenni.

Egyébként velem is van úgy, hogy vagy csinálon teljes erőbedobással, hogy nagyon jó legyen, vagy sehogy.

2011. júl. 10. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
ez egyén függő. ne általánosítsunk.
2011. júl. 10. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!