Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor volt az első csókod és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az első csókod és milyen volt? Izgultál előtte? Nyelves volt vagy sima?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyén hangzik de még nem csókolóztam és érdekel ez a téma. 15 L
2011. júl. 8. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Érdekel, hogy más hogy csókolózott???

Miért?:)

Szeretnél???

2011. júl. 8. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
gyere én úgy megcsókollak, hogy a szádon keresztül a seggedből fog kijönni a nyelvem :D
2011. júl. 8. 20:52
 3/15 anonim ***** válasza:
14 voltam. Nem izgultam elötte mert teljesen váratlanul jött. Sima. De jó volt, csak tarthatott volna kicsit tovább.:)
2011. júl. 8. 20:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezzel nem vagy egyedül...
2011. júl. 8. 20:57
 5/15 anonim ***** válasza:

13 éves voltam és nagyon jóó :)

Előtte nagyon izgultam, nem nagyon akartam belemenni..aztán megtörtént a dolog. A pasi istenien csókolt :) És nyelves csók volt.

2011. júl. 8. 20:58
 6/15 anonim ***** válasza:

16 voltam. nagyon rossz. ledugta a srác a torkomon a nyelvét...láttam és érztem rajta hogy csak tul akar esni rajta.végig bunko volt és csak leakart feküdni velem. 2 randim volt de megbántam :S máskép képzeltem az elsöt.romantikusabbnak és jobb élménynek.

17 lány

2011. júl. 8. 22:11
 7/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:11

Ne aggódj...Ettől nem lesz sz..b életed, lesz még olyan csókod, ha eddig nem volt.

2011. júl. 8. 22:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem most volt szerdán:D Egyik csaj ismerősömmel mentünk és mondtam neki megünnepelhetnénk a csók világnapját erre megcsókolt=)
2011. júl. 8. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:

16 évesen. Előtte sokat izgultam miatta, de ez később elmúlt és átalakult kíváncsisággá és "várakozássá". Sima. Nyelves szerintem elsőnél elég tré, mer' lehet hogy a tag megilletődik. :D

17lány

2011. júl. 8. 22:33
 10/15 jekyll-fan ***** válasza:

(2010. dec. 3. (xD) 3hónap és 3nap híján 15voltam (igen, ezt ennyire pontosan tudom :P), 6napja voltam az akkori pasimmal, talán egy nagyon picit izgultam (de én mindig minden miatt izgulok picit), csak sima... de már megbántam sajnos...

az első nyelves pedig kb. 2hónappal később volt, azelőtt nagyon izgultam, emiatt egy jónéhány napig várattam akkori pasimat...

15/L

2011. júl. 8. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!