Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen általában az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen általában az emberek hozzáállása?

Figyelt kérdés
Miért mondják az egyéjszakás kalandokra, hogy az "CSAK" szex, (igen, valóban csak az, de engem most az érdekelne, hogy az a bizonyos "csak" szó miért kap hangsúlyozottan negatív, lekicsinylő hangzást) szóval úgy értem, miért tartják alacsonyabb rendűnek a hosszabb távú kapcsolatnál? Az miért bűn, ha valaki nem szeretne évekig egyvalakivel együtt élni,/kézenfogva járkálni, stb? És miért tartanak "olcsó ribancnak" egy nőt, ha előszeretettel keres alkalmi kapcsolatot? És nem azokra gondolok, akik italért, adag kábítószerért, stb, hanem azokra, akik kedvtelésből.
2011. júl. 8. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért nem akarod, hogy érzelmileg kötődjön valaki hozzád???

Nem éreznéd szabadnak magad??

Vagy őt akarod védeni magadtól??

2011. júl. 8. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:

20:51

Nem baj és nem is lesz senki értéktelenebb. De vannak, akiknek tényleg kevésbé fontos egy kizárólag szexen alapuló kapcsolat, mint egy hosszútávú, főként érzelmeken alapuló.

Ettől még senkit nem kéne ribinek tartani, egy felnőtt, egyedülálló nő, természetes szexuális igényekkel, miért ne keresne magának alkalmi kapcsolatot?

2011. júl. 8. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Természetesen úgy gondoltam, hogy mindketten csak alkalmi kapcsolatot keresnek, és egyik sem hitegeti a másikat, tehát nincs szó kihasználásról.

Azért nem akarom, hogy érzelmileg kötődjenek hozzám, mert nem bírom, frusztrál, nincs igényem rá. Ez van.

2011. júl. 8. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Én sem akarok dolgozni. Fárasztó, frusztrál. Nincs igényem rá, ez van. De azért fizess ki!
2011. júl. 8. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
De mi bajod vele, volt már kapcsoaltod??? Gondolom igen..Mennyi komolyabb volt, ami idegesített? És mi volt rossz benne?
2011. júl. 8. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:

1. Azért van negatív jelentése, mert a legtöbbször nem besézlik meg előre hogy ez csak szex és vmelyik fél kihasnzálja a másikat.

2. A csak szexet kereső nőket azért "ítélik el" mert:

- Ahogy a nők szeretik ha olyan cuccaik vannak, amiket más nem kaphat meg, mi szeretjük ha olyan emberek( barátok és barátnő egyaránt) vesznek körül, akiket más nem kaphat meg. Egy nő minél több pasival volt, annál kevesebbet ér. Ha már csak szexet akarsz, ne minden héten mással csináld hanem egyvkivel...

2011. júl. 8. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Erre most én is zöled kezet nyomok.
2011. júl. 8. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem pont a szexet kereső nőket nem kellene elítélni. Egy pasinak az akkor is nyereség, ha csak egy szexre használja egy nő...

De ha egy kihasználós sunyi pasi használ ki egy nőt az kihasználásnak átverésnek minősül!

2011. júl. 9. 15:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!