Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen általában az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen általában az emberek hozzáállása?

Figyelt kérdés
Miért mondják az egyéjszakás kalandokra, hogy az "CSAK" szex, (igen, valóban csak az, de engem most az érdekelne, hogy az a bizonyos "csak" szó miért kap hangsúlyozottan negatív, lekicsinylő hangzást) szóval úgy értem, miért tartják alacsonyabb rendűnek a hosszabb távú kapcsolatnál? Az miért bűn, ha valaki nem szeretne évekig egyvalakivel együtt élni,/kézenfogva járkálni, stb? És miért tartanak "olcsó ribancnak" egy nőt, ha előszeretettel keres alkalmi kapcsolatot? És nem azokra gondolok, akik italért, adag kábítószerért, stb, hanem azokra, akik kedvtelésből.
2011. júl. 8. 20:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Jogosan mondják azok, akiket átvernek az ilyen nők vagy esetleg kihasználnak. Jogtalanul pedig az idóták, irigyek és fanatikusok, akik kiforgatják a vallást.
2011. júl. 8. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Én sem értem gyébként a problémát. Mert aki oda eljut, hogy csak sex, minek kicsinyíti le??? Olyan mintha mást nem kaphatna úgy sem. De akkor már ez legyen meg.
2011. júl. 8. 20:42
 3/18 anonim ***** válasza:
De nem ér kiváltságosabb mintha kábítószerezne, mert ugyanúgy önzően az érzelmek miatt csinálja csak.
2011. júl. 8. 20:43
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt pár egyéjszakás kalandom, ami a szexre alapult és most van egy hosszútávú kapcsolatom, ami elsősorban a szeretetre, tiszteletre, gyengédségre, egymás elfogadására, segítésére alapul. Persze ebben sem elhanyagolható a szex szerepe, de az én szememben igenis többet ér, mint a régebbi egyéjszakás kapcsolatok. Természetesen ezeket sem ítélem el, hiszen nekem is volt részem bennük és nem érzem bűnnek.
2011. júl. 8. 20:48
 5/18 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra gondolok itt, hogy egy kapcsolatban nem lévő férfi, és egy kapcsolatban nem lévő nő egyetlen alkalommal lefekszik egymással, és semmi más nem történik közöttük ezen kívül. Illetve másik verzió: több alkalommal teszik meg, de mindvégig érzelmek nélkül. Miért lesz értéktelenebb a szex, ha érzelem nélkül történik?
2011. júl. 8. 20:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Illetve miért baj az, ha valaki nem szeretne érzelmileg kötődni senkihez, de szexre attól még szüksége van?
2011. júl. 8. 20:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet érzelem nélkül csinálni azt sem...Valami csak van.

És függ a két pár stílusától is szerintem, hogy normális vagy undorító-e...Szerintem. Ja és az együttes érzelmek számítanak. Nem jobb egy megbízható nővel szeretkezni, akivel jóban vagy, mint valaki mással??De mondom ez ember függő inkább.

2011. júl. 8. 20:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Mert aki ennyire gyarló és satnya, az megérdemli, hogy lenézzék.

Egy normális, teljes élethez hozzátartozik az emberi kapcsolatok lelki része is, ha csak a testi van meg, az nem teljes, avagy megérdemli a "csak" jelzőt. Aki pedig félmunkát végez, az hadd ne kapjon teljes elismerést. Olyan ez a hozzáállás, mint ha dolgozni nem akarnátok, de a fizetést elvárnátok. Aztán meg csodálkoztok, hogy miért baj ez. Hmmm... mintha hasonló helyzet állna fenn a valóságban is e téren. Csak akkor ki tartja el ezeket? És ki fog eltartani titeket?

2011. júl. 8. 20:54
 9/18 A kérdező kommentje:
De, lehet, hogy jobb olyannal, akiben megbízom, meg ismerem, de én nem szeretném, ha valaki elkezdene komolyabban kötődni érzelmileg.
2011. júl. 8. 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy sexre szüksége van. De nem mutat túl nagy intelligenciát, ha valaki csak úgy mindenkivel lefekszik, főleg ha sunyi és nem mondja meg, hogy csak sexet akar.
2011. júl. 8. 20:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!