Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » HELP! Orál sex vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Orál sex vagy nem?

Figyelt kérdés
19L vagyok és a barátom próbált rávenni az orál sexre de nem szeretem csinálni... kapni sem szeretem... miért van ez? normális? létszi segítsetek!
2011. júl. 8. 18:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
már mondtam h semmi higiénai gond nincs. a sexet kívánom,persze :) de az orál arra nem tudom rávenni magam... :(
2011. júl. 8. 18:34
 12/19 A kérdező kommentje:
a higiéniával semmi gond. tudom h nem olyan hús, de vhogy mégis olyannak tűnik. a sexet kívánom,persze , de az orálra nem tom rávenni magam
2011. júl. 8. 18:37
 13/19 anonim válasza:
Húsdarab xD! Hát ha nemakarod netedd, de miért zavar ha ő csinálja neked? Abban semmi rossz nincs.
2011. júl. 8. 18:48
 14/19 anonim válasza:
Ne gondolkodj előtte sokat, egyszerűen tedd meg és kész. Ha ezután sem szeretnéd, akkor nincs mit tenni. Viszont ha néha-néha megleped vele a barátodat, nagyon fog örülni ;)
2011. júl. 8. 18:57
 15/19 A kérdező kommentje:
igen! néha néha meglepem :) de szeretném ezt leküzdeni
2011. júl. 8. 19:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha belejössz, már nem lesz ilyen gondod...
2011. júl. 8. 19:04
 17/19 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a tanácsokat :)
2011. júl. 8. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is miután először csinálta nekem a bnőm tök aggódtam h ez neki megalázó vagy ilyesmi,de mondta hogy igazából ez neki egyáltalán nem az és örül,hogy örömet okozhat nekem :)

Am meg magáról a folyamatról annyit mondott hogy semmi íze nincsen és leginkább egy meleg fagyira emlékeztet :D

2011. júl. 8. 20:22
 19/19 anonim válasza:
Én sem szeretem az orál szexet, bár amikor barátommal együtt vagyunk mindíg kap egy kicsit és imádja és ennek örülök. Csak azért csinálom, mert neki jó. Én sem tudom, miért van ez, de nem foglalkozom vele, csak csinálom :) Egyébként íze nincs szerintem és engem semmire nem emlékeztet.
2011. júl. 8. 20:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!