Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Orál sex vagy nem?
Figyelt kérdés
19L vagyok és a barátom próbált rávenni az orál sexre de nem szeretem csinálni... kapni sem szeretem... miért van ez? normális? létszi segítsetek!2011. júl. 8. 18:10
1/19 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy miért nem akarod??
Ronda a farka?? Félsz az ízétől?? Vagy mi??
Eröltetni nem eröltetheti.
2/19 A kérdező kommentje:
semmi higiénai gond nincs...talán az íze.. és nem erőlteti. de én szeretném ha kényeztethetném csak nem tom h vegyem rá magam...
2011. júl. 8. 18:16
4/19 A kérdező kommentje:
tudom... de akkor is..ez kéne a kapcsolatba nem?
2011. júl. 8. 18:21
5/19 anonim válasza:
Az én barátnőm is ugyan ilyen!!!Elég elszomorító számomra!!!
6/19 anonim válasza:
ha ellenérzésed van - hát ne tedd!
ha úgy állsz neki, hogy nem akarod, de csak azért, mert a barátod akarja - hidd el, észre fogja venni!
meg kéne szüntetni a kiváltó okot - ha egyáltalán van - és akkor továbbléphetsz. de más módja is van, hogy kielégítsd. pl veszel vmi extra sikosítót (pl. bizsergetőset) és játszol a farkával... legyél kreatív.
7/19 anonim válasza:
De mi a rossz benne, ha a szádben lesz???
Előbb ő izgasson fel kicsit téged előtte.
8/19 A kérdező kommentje:
nem tudom,csak az íze ami zavaró... és mivel nem eszek túl sok húst, engem 1 húsdarabra emlékeztet..
2011. júl. 8. 18:29
9/19 anonim válasza:
xDDD Hát ez az...
DDe az nem olyan hús, mint mondjuk a csirkemell. Meg remélhetőleg az illető tisztán tartja...
A sexet szoktad kívánni vagy kicsit betegesebb dolgokat??
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!