Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A pasim keveset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A pasim keveset élvez, és ráadásul nem is spriccel hanem csak kifolyik. Miért van ez?

Figyelt kérdés

nagyon gáz:(

én olyat pasit akarok aki szépeket spriccel és sok jön neki:/

vmi betegsége lehet?

2011. júl. 8. 13:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

LOL

Hány éves vagy?

2011. júl. 11. 14:32
 32/38 anonim ***** válasza:
Ha szereted a párod, akkor elfogadod így, ha pedig nem, akkor keress egy olyat, aki megfelel az elvárásaidnak. Nem tudom mitől lehet, lehet, hogy sokat maszturbál, vagy sokat vagytok együtt szexuálisan. De az is lehet, hogy simán így működik. Egyébként nehogy azt hidd, hogy olyan jó, ha egy srác össze-vissza spriccel. Nekem általában az szokott lenni, ha elsőre nem is, de másodjára, harmadjára mindig, és elég kellemetlen utána takarítani. Meg 1szer naon beégtem miatta, mert egy házibulin lespricceltem a lány haját, aki éppen kielégített a szájával/kezével. 18/F
2011. júl. 11. 14:37
 33/38 anonim ***** válasza:
na mivan még mindig nem spriccel a barátod ?:D
2011. júl. 11. 14:57
 34/38 anonim ***** válasza:
Neked egy kan néger pasi kéne,az jól szétd*gná a pinádat és mint a vízesés úgy ömlene ki belőled az ondó.. XD
2011. júl. 11. 15:11
 35/38 anonim ***** válasza:

Ez egyrészt alkati dolog, másrészt viszont meg lehet próbálni tenni is érte. Ha jól tudom a spriccelés erőssége a prosztata ritmikus összehúzódásának intenzitásától függ.

Én mindig is spriccelős voltam – ha normál mennyiségű szexet veszünk alapul. (Napi sokadszorra még tinikoromban is csak folyt, és kevesebb is jött, mint első alkalmakkor.) Alapból viszont nemhogy a mellemre lőttem, de sokszor a nyakamat, fülemet, arcomat, hajamat összespricceltem, sőt, a fejem fölé is elment az első lövés, ha fekve masztiztam.

A korral meg a szexszel töltött évek számának gyarapodásával persze gyengülhet a sugárerősség, hiszen a prosztata is öregszik meg használatban van. De aki spriccelős típus, az normál szexmennyiség mellett az is marad.

Jó tanácsok: minél tovább tart a szeretkezés, minél tovább húzza a férfi az elélvezést, minél hosszabb ideig tart az izgatás és az izgalmi állapot, annál nagyobb a spriccelés esélye, illetve spriccelősöknél az intenzitása. Érdemes még emellett prosztatát karbantartó készítményeket szedegetni.

F36

2011. júl. 11. 15:16
 36/38 anonim ***** válasza:

Előző sok nő beválná itt a kan niggert.

Gondolom a kérdező is.

Is más is abban a 7%-ban.

2011. júl. 11. 15:18
 37/38 anonim ***** válasza:
ma 15:11-es Volt az előző.
2011. júl. 11. 15:19
 38/38 anonim ***** válasza:

Haveromnak sikerült a saját szemébe spriccelni miközben a kiscsaj kiverte neki, aztán féjt a szeme két napig. Ezt mikor elmesélte dőltünk a röhögéstől.

De mióta ez nekem is sikerült, már nem röhögök...

34/F

2011. júl. 11. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!