Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A pasim keveset élvez, és ráadásul nem is spriccel hanem csak kifolyik. Miért van ez?
Figyelt kérdés
nagyon gáz:(
én olyat pasit akarok aki szépeket spriccel és sok jön neki:/
vmi betegsége lehet?
2011. júl. 8. 13:53
22/38 Szikkadt Kenyérbél válasza:
Barátkozz össze egy tűzoltótömlővel. Ha valami, hát az tud spriccelni!
23/38 anonim válasza:
Akkor keress egy olyat, ha neked olyan kell. A mostani párod pedig nagyon szerencsés lesz, hogy megszabadul egy ilyen értékrendekkel rendelkező lánytól (szándékosan nem neveztelek nőnek).
24/38 VaracskosMókus válasza:
Csináld egy lóval b+!Az olyat rád spriccel h elmegy a kedved az ilyen gyökérségtől!
25/38 anonim válasza:
Szia!
Én nagyokat szoktam élvezni, messzire ellövök. Szívesen megmutatnám, ha ennyire érdekel a dolog. De csak, ha valóban komoly a gondod, ha szereted a pasid, akkor fogadd el olyannak amilyen.
Ha megnéznéd, mit tudok, írj privit!
24/F
26/38 anonim válasza:
Valószínűleg sokat veri, én is ha egy nap többször kiverem, akkor az első 2-3 alkalommal még tudok spriccelni, de a többi már kevés és nem is nagyokat spriccel. Próbálja visszatartani a spriccelést, és akkor ő is tud majd nagyokat. Nekem legalábbis sikerül nagyokat általában :)
16/F
27/38 anonim válasza:
kedves kérdező:
arcra is szereted kapni? :)
28/38 A kérdező kommentje:
a-a,csak a számba.
2011. júl. 8. 21:48
29/38 anonim válasza:
akkor nem én vagyok a te embered :(
sok sikert a barátoddal :)
30/38 anonim válasza:
azért öülök hogy a lányok közül is vannak akik ezt hülyeségnek tartájk nemtudom milyen világ lenne ha minden nőnek ilyen kritériumai és speciális kérései lennének a pasiától ja és olyan pasit nem arrarsz aki tulél egy százméteres ugrást meg aki 100000képes végigicsinálni ugy hogy spriccel azért a pasik is emberek és a szervezete sem ugy fejlődött ki az embernek hogy olyat lőjön amivel ölni lehet lassan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!