Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jön egy csomó mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön egy csomó mindenki azzal, hogy ha valakinek van szexkapcsolata akkor egy qrva a csaj? Neked volt már? Kort és nemet is!

Figyelt kérdés
Meg nem is csak az, hogy qrva, de szerintem a szex egy olyan alapkövetelmény az emberek között, hogy egy idő után ez a formája is tökéletes. Akkor meg miért kell megvetni az ember fiát/ lányát?
2011. júl. 8. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az alap érzelmek mindig meg vannak. Még akkor is ha csak szexkapcsolat. És nem mély érzésekre kell gondolni, mint pl szerelem az teljesen más dolog. De pl a bizalom, a ragaszkodás, hogy a másiknak is jó legyen azért, és ha mellé nem csak idegenek egymásnak hanem ismerősök is akkor gondolom beszélgetni is szoktak.

Aki nem birka módjára akar szexelni, hanem szexkapcsolatokat akar létesíteni az már 1 fokkal jobb, mert nem mindenkivel hanem egy valakivel szexel ameddig akar. Általában 1 év is szokott lenni ha valakinek csak szexkapcsolata van.

Azt a kulcsos bar.omságot meg hagyjuk már a francba. Nem gondolod, hogy míg a pasiknak kevésbé számít a szüzességük mert egy nő annyira nem is nézi, hogy a pasi most szűz-e vagy sem. De egy nő azért legyen szűz vagy legyen életében 1 vagy 2 komoly kapcsolata mert akkor hű de nagyon értékes, de csak azért tegye ezt, mert nőnek született? Ha férfinak születik akkor nagyon ritka kivételével nincs is, de a többséget nem érdekli, hogy most más lenézi -e azért, hogy hány szexkapcsolata volt eddig. Míg a nőket meg lenézik általában.

2011. júl. 8. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs a szexkapcsolattal amíg mind a két fél tisztában van vele, hogy ez ennyiről szól. A gond ott kezdődik amikor az egyik fél átveri/kihasználja a másikat.

Nekem személy szerint nem volt ilyenem, én 7 éve együtt vagyok az első barátnőmmel.

2011. júl. 8. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem qrva. Volt, többféle is. 22N
2011. júl. 8. 16:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!