Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön egy csomó mindenki azzal, hogy ha valakinek van szexkapcsolata akkor egy qrva a csaj? Neked volt már? Kort és nemet is!
nekem volt és remélem lesz is :)
20/f
te lány vagy?
Ezen az oldalon néha én is elképedek. Itt már szerintem az is k...a, aki 14 évesen csókolózott...
Érdekes, a környezetemben azért ilyen durván nem fikázzák a másikat. Sőt.
Lehet az internet mögé bújva ez a trendi?O.o
Amúgy nekem nem volt még szexkapcsolatom, de nem vetem meg azt, akinek már volt. Sőt, azt sem, akinek volt már egy éjszakás kapcsolata. Miért is vetném meg. A nők is emberek úgy gondolom. Azért tartóztassa meg magát egy nő éveken keresztül, mert nincs a láthatáron normális férfi, akit el tudna képzeli komoly kapcsolatra? Ez hülyeség. Ha majd ott tartok, hogy nagyon ki leszek éhezve, akkor ki tudja, lehet majd én is igényelni fogom ezt.
23N
A szexkapcsolat a kölcsönös kihasználáson alapul, nem?
Nekem sajnos csak volt: Remélem lesz is.
34/F
Igen volt már, nem is egy. Nincs abban semmi elítélendő, ha mind a két fél megkapja a másiktól azt amit akar,és nem másznak bele egymás életébe.
Amíg mind a két félnek jó az amit csinálnak nincs semmi gond.
31/F
"a szex egy olyan alapkövetelmény az emberek között, hogy egy idő után ez a formája is tökéletes."
Én fiú vagyok, de ez a kijelentés még sztem egy fiútól is erősen szexmániára utal, nem hogy egy lánytól :P
Majd jönnek olyanok ide írogatni, akiknek ez gond lesz.
De én azt mondom, hogy mindenki csinálja azt amit akar.
Ha egy nő nem talál magának férfit és nem is akarja magát elkötelezni annyira, nem akar mély érzelmeket, vagy nem akar újra csalódni mert már eleget csalódott akkor minek menjen bele egy komoly kapcsolatba? És ugyanez férfiban is.
Van aki azért megy bele csak szexkapcsolatokba , mert nem akar újabb kapcsolatokat mert mondjuk sokat csalódott, vagy nem akar most mély érzelmeket sem.
A szex pedig az mindenkinek hiányozhat egy idő után. Hiába próbálja elnyomni előbb vagy utóbb annyira hiányozni fog neki, hogy belemegy majd vagy egy éjszakás kalandokba vagy szex kapcs-ba. És nincs ebben semmi rossz, senkinek sem árt ezzel.
Tudod az a kulcs amelyik minden zarat kinyit az egy jo kulcs. Az a zar amelyiket minden kulcs kinyit az meg egy rossz zar.
Kapis?
Nem qrvának nevezném, hanem érzelemmentesnek. Akinek az érzelmei erősebbek azoknak nehezebben veszi ezt be a gyomra. Elég érzelemmentesnek kell lenni, hogy valaki egy emberre úgy tudjon nézni, mint egy szexuális segédeszközre, ha nem úgy néz rá az már nem csak szexkapcsolat. Általában többet akar az egyik.
Nekem nem volt még, igaz, hogy elgondolkodtam rajta, de szerintem ha ott lenne a lehetőség visszafordulnék.
20/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!