Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró tényező, ha nagy a magasságkülönbség?
Figyelt kérdés
Volt ott egy kérdés, amiben írtak olyan emberek, akik 161 cm körül vannak, a párjuk pedig 190 cm fölött. Bizonyos pózoknál(pl miszzionárius) mennyire zavaró a magasságkülönbség? Vagy úgy egyáltalán! Vagy csak olyan pózokat használtok, amiben nem annyira zavaró a magasság(pl kutyapóz)? Köszi :)
19n
2011. júl. 8. 09:53
1/7 anonim válasza:
Nyugalom A magasságkülömbség nem számít ha szereted bármit csinálhattok ketten :)
3/7 anonim válasza:
állva nem jó mert alacsonyan van nagyon a csaj.a 190es srácnak meg kényelmetlen mert majdnem le kell guggolnia.
az ágyba kb mind1 sztem.
4/7 A kérdező kommentje:
Jajj nem azét kérdeztem! XD Én 162 cm vagyok, a párom meg 175, szóval nálunk ez nem így működik, csak kíváncsi voltam. :)
2011. júl. 8. 10:40
5/7 Dottorre válasza:
Azt szokták mondani, hogy a Vízben és az Ágyban mindenki egyforma. Én nem centiben, hanem lépcsőfokokban mértem a nőket mindig. Volt 1 és 2 lépcsőfokos barátnőm is, egyikkel sem volt semmilyen gond az ágyban. pl 69-nél még előnyös is lehet, ha nagyobb a magasságkülönbség. Egyébként meg szerintem az érzelem a lényeg, nem a magasság.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez így van, az érzelem a lényeg, nem a magasság! Csak kíváncsi voltam a dolog ezen részére. Köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 8. 12:53
7/7 anonim válasza:
Van egy 212 cm magas haverom, akinek a nője 160 cm. Ha a csajszi meg akarja simogatni a gyerek arcát, pipiskedni kell :D De amúgy aranyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!