Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti megszoktátok nézni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Lányok! Ti megszoktátok nézni egy másik lány arcát, melleit, lábát, combját? Esetleg kipróbálnátok velük a szexet?

Figyelt kérdés
Én mindig megnézem, és olyan szépnek és formásnak tartom őket.. :$ (persze ha az illető nem csúnya és nincsenek lógós mellei. xD) És felszoktak engem izgatni a szép kerek idomok:$ És én kipróbálnám.. :D Szerintetek biszex vagyok?:$ 16/L
2011. júl. 8. 00:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy van barátom, de valahogy vonz ez is..:$
2011. júl. 8. 00:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is megnézem a szép nőket, ez természetes szerintem.Engem is izgatnak, voltam már lánnyal, nem is egyszer:) Szeretem a szép, csinos nőket, én is szoktam fantáziálni.Én biszex vagyok:)Nem szégyellem:)

19/L

2011. júl. 8. 00:06
 3/9 A kérdező kommentje:
:)) Hát.. akkor lehet én is az vagyok:$
2011. júl. 8. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg szoktam nézni őket, volt olyan hogy megszólaltam haveri körben hogy hú de jó csaj, egyből érdekesen néztek rám,de nem gondoltam ilyesmire egyszer sem hogy kipróbálnám velük, teljes mértékben fiúkhoz vonzódom.

Hát nálad szerintem ez most csak ilyen kíváncsiság, 16évesen engem is érdekelt az ilyesmi, csókolóztam is lánnyal, azóta meg egyáltalán nem foglalkozok ezzel a témával, az hogy biszex vagy-e vagy nem, az ha jól tudom 18éves korig kiderül, de szerintem csak kíváncsi vagy

18/L

2011. júl. 8. 00:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem tudhatod biztosan, ameddig nem voltál lánnyal:)
2011. júl. 8. 00:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg szoktam nézni a nőket is, meg is mondom róluk a kritikát a páromnak (akár pozitív, akár negatív is legyen). De szexuálisan soha nem tud(ott) egy nő se vonzani, nem tudnám elképzelni, hogy nővel legyek. Viszont álmomban már fantáziáltam róla, de más az álom és más a valóság...
2011. júl. 8. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

ja, biszex. egyébként nem értem miért kérdezik mindig meg az ilyen kérdéseknél -.-' ha vonzzanak, akkor valószínű az vagy..

én rájuk nézek, inkább mondjuk azt, elismerem ha szépek, de egyáltalán nem vonzzanak.

2011. júl. 8. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Hát én is megszoktam nézni őket. Fantáziálni is szoktam de felizgulni még nem izgultam fel nőre (fiúra sem).

15/l

2011. júl. 8. 00:36
 9/9 anonim ***** válasza:
engem is felizgat néha egy szép lány , valamikor arról fantáziálok , hogy kinyalok valakit . pedig a pasikhoz vonzódom , szerintem csak kíváncsi vagyok, mivel szeretni nem tudnék úgy nőt 18l
2011. júl. 9. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!