Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lefeküdnétek egy 45 cm-es f*szú négerrel aki ráadásul felajánla hogy ad 1 millió forintot érte, megtennétek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 23:08
21/26 anonim válasza:
Én megtenném ha arról lenne szó .... nem szívesen és nem örömmel , de ha éheznék, szegény lennék lenne családom akiknek szüksége lenne a pénzre azt hiszem igen lefeküdnék valakivel pénzért (persze ha jól megfizeti ) . Sőt még meg is élnék belőle , a legtöbb örömlány nem saját kedvéből árulja a testét hanem mert nincs más út arra h boldoguljon és szégyen v nem szégyen én képes lennék rá . A elvégre akár mennyire fontos is a lélek és az h a nőket ne tárgyként kezeljék , mégis nem hiszem , hogy ebből a két dologból meglehetne élni , nem a lelkünk szépsége fedezné a számlákat és nem a női büszkeségünk etetné az éhes gyereket ...
22/26 anonim válasza:
elnézést elírtam : nem lehetne ebből a két dologból megélni*
23/26 anonim válasza:
Jajj ez a sok hazug:D...Itt olvasom hogy ilyen kevés pénzért soha. Akkor is légy nő hogy ha úgy kell össze kaparnod a pénz!nyenyenyenye és közbe azzal fekszenek le ingyen is akivel nem akarnak, és sajnos ezek a 15-16 évesek.....na mind1 én simán odatartanám magam pedig 17/F:D
24/26 anonim válasza:
Ha addig élnék akkor sem feküdnék le vele gusztustalan lehet találni magyarországon is gazdag jó csávókat
25/26 anonim válasza:
most lehet nekem nem jó a szövegértésem de jól értem jogy szinte a többségnek nem is a pénzért szex a baja hanem hogy fekete??? na ez fura és inkább no comment.... amugy 1 milláért simán, még lehet én is élvezném aztán fekával még ugyse voltam, És nem vagyok ribi de egy millálrt már el tudom képzelni utána hogy meg se történt :D
26/26 anonim válasza:
Én ugyan nem feküdjön le vele akinek 5 anyja van.Fújjj!!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!