Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lefeküdnétek egy 45 cm-es f*szú négerrel aki ráadásul felajánla hogy ad 1 millió forintot érte, megtennétek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 23:08
1/26 Cicuskaaa123 válasza:
Biztosan nem! Túl gusztustalan a látvány és nem szeretem annyira a barnabőrű társainkat, hogy lefeküdjek velük.
2/26 anonim válasza:
Nincs 45 centis farok. Az eddigi világrekord 35 centiméter, de olyat se fogsz találni az életedben sehol. A kérdésnek mondjuk egy 25 centis farokkal lenne esetleg értelme.
3/26 szamóca.. válasza:
azon már rúdtáncolni is lehet heyyy :D
4/26 A kérdező kommentje:
23:10 kit érdekel? Ebben a kérdésben nem a méret a lényeg. Akkor legyen 25 centi nah... :@
2011. júl. 7. 23:11
5/26 anonim válasza:
ááá:D kizárt:D se 45 se 35 de még 25cmes farkú négerrel sem:D (főleg mert nem fekszem le csak a barátommal és nincs az a pénzösszeg amiért odaadjam bárkinek magam akinek amugy nem adnám) ha azt mondanák ha lefekszem a barátommal ötven millát kapok:D... abba belemennék:D
7/26 anonim válasza:
Éhezik a családod vmi?gondolom ha olyan csórók lennétek,net,meg gép sem lenne otthon.Inkább dolgozz két munkahelyen,de légy nő.Ezt a lehetőséget verd ki a fejedből.egymillió nem kevés,de lehet megfizetnéd a tetted árát,egy komoly lelki sérüléssel..De a te szíved joga.Nem is értem,hogy hogy jut eszedbe ilyen?!
8/26 szamóca.. válasza:
1 milla nem olyan nagy pénz... szerintem minden embernek lenne az az összeg amiért megtenne vlami ilyesmit. más kérdés hogy van akinél ez akkora összeg, amit ember nem birtokol, de lenne.
mindenesetre egy milla édes kevés ahhoz hogy akaratomon kívül szexeljek valakivel :D
9/26 A kérdező kommentje:
23:16 én nem értem hogy neked hogy jut eszedbe ilyesmi! Én férif vagyok! csak kíváncsi voltam mit mondanak a nők..
2011. júl. 7. 23:17
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!